Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Minister Matovič v Národnej rade: Nadávky, bečanie aj odporúčanie tabletiek
Zdielať na

Minister Matovič v Národnej rade: Nadávky, bečanie aj odporúčanie tabletiek

Zdroj: SITA

BRATISLAVA/ V Národnej rade je dnes mimoriadne ťaživá atmosféra. Do konfliktu sa po Robertovi Ficovi dostal expremiér Igor Matovič aj s podpredsedom Smeru-SD Ľubošom Blahom. Nadávanie do trtkov a bečanie!

Správanie hodné Národnej rady? Najprv sa Igor Matovič neudržal počas vystúpenia Roberta Fica (Smer-SD). Ten za rečníckym pultom v Národnej rade zaútočil na ministra vnútra Romana Mikulca, ktorého sa opozičná strana snaží odvolať. Expredseda vlády si zaspomínal na svoje opozičné časy v parlamente zo stoličky ministra financií vytiahol svoju obľúbenú vizuálnu pomôcku.Na papierovej A4-ke sa objavil nápis, ktorým chcel expremiér upozorniť, že Robert Fico je mafiánsky boss.

Viac sa dozviete vo videu:

"Prasce budú kvičať," prehlásil expremiér​

To však nebol jediný parlamentný exces a minister financií sa následne dostal do ostrej výmeny názorov aj s poslancom a podpredsedom Smeru-SD.

Ľuboš Blaha vo faktickej poznámke na expremíéra zareagoval tým, "že je rád, že konečne našiel niečo, za čo nemôže Sulík". "Na daňové podvody ste zneužívali ešte aj svoju maminu," rozrečnil sa Blaha, ktorý nazval Matoviča plagiátorom a primitívom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie