Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Milan Lasica sršal humorom. Toto sú jeho TOP hlášky, na ktoré len tak nezabudnete
Zdielať na

Milan Lasica sršal humorom. Toto sú jeho TOP hlášky, na ktoré len tak nezabudnete

BRATISLAVA / V nedeľu večer prišla naša krajina o skutočného velikána. Legendárny herec, humorista, spevák, moderátor a textár Milan Lasica (†81) náhle zomrel potom, čo odpadol priamo počas koncertu Bratislava Hot Serenaders v štúdiu L+S. So stratou hereckej legendy sa bude Slovensko dlho vyrovnávať. Ostane tu ale po ňom obrovská stopa.

Milan Lasica sršal neuveriteľným humorom. Vo viacerých rozhovoroch prekvapil výrokmi, ktoré boli všetko, len nie tuctové. Bol tiež autorom mnohých myšlienok, ktoré aj po rokoch rezonujú v mysliach ľudí a mnohé z nich zľudoveli natoľko, že sa stali kultovými.

Legenda slovenskej scény bola okrem iného aj neodmysliteľnou súčasťou jojkárskej zábavnej relácie Sedem. Práve v nej si diváci mohli vypočuť rôzne odvážne vyjadrenia, ktoré ale bravúrne dokázal zaobaliť do humoru. A tu sú niektoré z nich!

  • "Keď sa naša prvá dcéra narodila, ja som hneď pribehol. Pôrodník vyšiel zo sály a povedal: "Máte dcéru". A ja som povedal tú najhlúpejšiu otázku, akú môže otec povedať: "A čo mám teraz robiť?," zaspomínal si humorista na pôrod svojej prvej dcéry.
  • "Je obdivuhodné, ako bez problémov sa Boris Kollár dostal v tejto korešpondencii na úroveň pätnásťročnej." Zavtipkoval si na adresu  slovenského politika Borisa Kollára, ktorý sa v uplynulom období neslávne preslávil aj svojou šteklivou komunikáciou s 15-ročnou dievčinou.
  • "Myslím si, že problém je niekedy v tom, že keď nemám, čo k tej téme povedať, tak by som nemal hovoriť. Je to nezvyklé, ale držím sa tohto hesla." Aj tento výrok svedčí o tom, že slovenská legenda nemala problém vystreliť si sama zo seba.
  • "Pontifikát je ako fikať na moste," poznamenal Lasica k výroku politika Jána Richtera, ktorý pred niekoľkými rokmi použil spojenie „za môjho pontifikátu.”  (pontifikát - úrad, hodnosť pápeža, pozn. red.)
  • "Po desiatich rokoch si zvyknete aj vo väzení," vtipne skonštatoval maestro s tým, že ak ste nešťastní v manželstve a vydržíte 10 rokov, budete šťastní.
  • "Zrejme on má dôležitejšie iné orgány," ironicky poznamenal Lasica k istému bitkárovi, ktorý sa obhajoval tým, že poškodeného kopal len do hlavy.
  • "Sex je zdravý, hlavne v pracovnom čase, preto sú dôchodcovia takí chorí," zhodnotil pri glosovaní tému, prečo chcú vo Švédsku v práci prestávku kvôli sexu.
  • "Mali spraviť rekonštrukciu." Aj takto si zavtipkoval maestro v jednom z rozhovorov relácie Sedem. V ňom rozoberali matku v pôrodnici, ktorá netušila, kto je otcom jej dieťaťa.

​Milan Lasica sa objavil aj ako tajný hosť v jojkárskom Inkognite. O tom, že o zábavu ani v tomto prípade núdza nebola, sa môžete presvedčiť v nasledujúcom VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie