Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Expremiér opäť v konflikte: Matovič trpí povahovým defektom, ktorý presahuje politológiu, reaguje odborník
Zdielať na

Expremiér opäť v konflikte: Matovič trpí povahovým defektom, ktorý presahuje politológiu, reaguje odborník

BRATISLAVA / Igor Matovič sa dal zaočkovať a informoval o tom na svojom obľúbenom komunikačnom kanáli - na sociálnej sieti. Expremiér a súčasný minister financií si však neodpustil ďalší útok na svojich oponentov. Politológ Tomáš Koziak reaguje tým, že expremiér má povahový defekt. Tvrdí, že ak by chcel útočiť Fico, nerobil by to inak.

Vakcínu Sputnik V si nechal premiér Igor Matovič pichnúť v pondelok. V utorok o tom informoval na svojom profile na sociálnej sieti. 

"Síce po 26 dňovom čakaní na termín, ale mám už včeličku za sebou. Na klinike cudzokrajných chorôb ňou zaočkovali vyše 8 tisíc ľudí … a mali minimum vedľajších účinkov a žiadne závažné … a ak by dezoláti v politike, v ŠUKL a médiách Sputnika nedémonizovali, mohli sme mať ním dnes zaočkovaného polmilióna ľudí tak ako Maďari," napísal bývalý predseda vlády a aktuálny minister financií.
"Pre nich však tupý boj voči Rusku a Matovičovi bol cennejší ako zdravie a životy ľudí … a tak na ich tuposť doplatíme všetci - lebo dnes sa môžu už aj na hlavu postaviť, ale ak odstrašili od Sputnika pochybujúcich v čase covidohrozenia, ničím tých istých ľudí už nepresvedčia na nič iné v čase relatívneho covidpokoja," uzavrel tému s tým, že termín na očkovanie Sputnikom dostal 21.7. 2021 a registroval sa 30. júna. 

Ublížený Matovič, reaguje politológ Koziak

Podľa politológa Tomáša Koziaka, Matovič do úlohy premiéra nikdy nedorástol. "Premiér by mal spájať, hľadať kompromisy," poznamenal politológ s tým, že Igor Matovič toho nie je schopný, pričom problém podľa neho nie je komunikačný, ale povahový. "Igor Matovič má povahový defekt, ktorý z ďaleka presahuje hranice politológie," poznamenal Koziak a dodal, že ak by chcel na novinárov a odborníkov útočiť Robert Fico, nerobil by to inak.

Podľa Koziaka sme si na útoky na novinárov a politických oponentov už bohužiaľ zvykli. Napriek tomu mu však pripadajú absolútne nevhodné útoky na odborníkov, ktorí sa starajú o bezpečnosť krajiny. "Obávam sa, že expremiér Matovič bude za chvíľu útočiť aj na lekárov s tým, že covid neexistuje," uviedol odborník a dodal, že zamestnanci ŠÚKL, ktorí sa starajú o to, aby boli lieky na Slovensku bezpečné, si označenie dezoláti určite nezaslúžia. "Je to absolútne nevhodné a vypovedá to o jeho nevyspelej povahe," poznamenal politológ na záver. 

Súvisiace články

Najčítanejšie