Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTOGALÉRIA: Zuzanu Plačkovú zadržali pre drogovú trestnú činnosť
Zdielať na

FOTOGALÉRIA: Zuzanu Plačkovú zadržali pre drogovú trestnú činnosť

Zadržanie Zuzany Plačkovej v dome v Miloslavove

MILOSLAVOV / Národná kriminálna agentúra v pondelok ráno (27.9.) zadržala známu influencerku Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného. Dvojica má byť údajne zapletená v drogovej trestnej činnosti. Policajti prehľadali ich auto aj byt v bratislavskom Ružinove. Domovú prehliadku robili aj v ich rozostavanom dome v Miloslavove. Odtiaľ ich krátko pred obedom odviezli policajti. Podľa informácií TV JOJ Plačkovej zadržanie súvisí s rozsiahlou protidrogovou raziou, ktorá prebieha na viacerých miestach Slovenska. Hlavu tejto organizovanej skupiny zadržali na Tupého ulici v Bratislave. Podľa informácií TV JOJ ide o Tibora G., bývalého reprezentanta v džude. V rámci akcie mali zadržať aj známeho podnikateľa Miroslava F. z Hlohovca.

Podľa jej Instagramu ešte včera bola na večeri v známej bratislavskej reštaurácii. Momentálne spolu s manželom Reném Strauszom stavia luxusný dom v Miloslavove, práve tam ich 27. septembra v skorých ranných hodinách zadržala polícia pre podozrenie z trestnej drogovej činnosti. Polícia u Plačkovej prehľadávala dva objekty. Z domu v Miloslavove ju zobrali do Ružinova k jej autu, kde prehliadku vykonali za osobnej prítomnosti známej influencerky.  Pri odchode z domu v Miloslavove Zuzana povedala len jednu vetu: "Ja sa vyjadrím na svojom Instagrame, majte pekný deň." 

Polícia prehľadala viacero nehnuteľností

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry prehľadávali viacero nehnuteľností, ktoré známa dvojica vlastní. Jednou z nich je rozostavaný dom v Miloslave, kde dnes takisto prebiehala domová prehliadka.​"Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahujú od skorých ranných hodín na viacerých miestach vo viacerých krajoch, v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. Počas protidrogovej akcie policajti vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov, zadržali 15 osôb. Viac informácií bude možné povedať po vykonaní potrebných procesných úkonov," informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová. Policajti podľa informácií TV JOJ počas akcie zaistili väčšie množstvo drog a to až niekoľko kilogramov pervitínu.

Na mieste bol aj policajný kynológ so služobným psom, špeciálne cvičeným na vyhľadávanie drog. Elitní policajti dôkladne prehľadali nielen interiér, ale aj exteriér domu. Dvojicu potom odviedli do áut a a podľa informácií TV JOJ previezli do Trenčína. Všetci zadržaní budú v najbližších hodinách vypočúvaní. Vyšetrovatelia im potom na základe výpovedí môžu vzniesť obvinenia a podať návrhy na ich väzobné stíhanie. O tom či budú zadržaných stíhať na slobode alebo väzobne bude rozhodovať súd.

​Plačkovej prehľadali aj auto, ktoré ešte doobeda bolo odparkované v bratislavskom Ružinove. 

Dom v Miloslavove 

Plačková na svojom Instagrame v poslednej dobe ukazovala najmä stavbu svojho luxusného domu v Miloslavove. S manželom Reném pred rokmi kúpili pozemok a začali stavať dom ich snov. Ten neustále rozširujú o nové a nové vymoženosti.

 "Na dome som naozaj nešetrila. Chcem, aby to bola úplná topka, a ako je u mňa zvykom, všetko premrštené," prezradila pre český Blesk v marci tohto roku. 

Podľa informácií TV JOJ policajti zadržali aj 38-ročného Tibora G., ktorý sa venuje bojovému umeniu. Práve on mal byť hlavným cieľom dnešnej policajnej akcie. 

Podozrivý Tibor G.

africajudo.org

​Škandál za škandálom 

Plačková sa na Slovensku preslávila aj veľkým „pornoškandálom“. Slovenská Paris Hilton sa totiž pred viac než rokom zúčastnila v Čechách na kastingu do filmu pre dospelých, kde sa na kamere ukázala tak, ako ju pán Boh stvoril

​​

Začiatky v Hotel Paradise 

Plačková sa do povedomia dostala najmä svojou účasťou v reality show Hotel Paradise, kde sa prezentovala ako svojská blondínka. Do súťaže prišla ako veľká voda a hneď po príchode sa stala fenoménom. Táto neriadená strela z Čadce ženám predvádzala svoj podrezaný jazyk a mužom svoje vylepšené telo. Na obrazovkách sa zjavovala vo viacerých projektoch, neskôr sa stiahla len na sociálne siete. ​Tmavovláske sa podarilo uspieť na Instagrame. Má niekoľko biznisov a veľmi slušne zarába aj na svojich produktoch, kde si rôznymi reklamami prilepší o poriadny balík peňazí.

Súvisiace články

Najčítanejšie