Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na Plačkovú a spol. podali návrh na väzbu. Skončí influencerka za mrežami?
Zdielať na

Na Plačkovú a spol. podali návrh na väzbu. Skončí influencerka za mrežami?

PEZINOK / Prokurátor podal návrh na väzobné stíhanie podnikateľky Zuzany Plačkovej, jej manžela Reného a ďalších 8 osôb. V stredu, 29. septembra, popoludní bude Špecializovaný trestný súd v Pezinku rozhodovať o ich väzbe.

Podľa informácií TV JOJ rozhodovanie o väzbe je naplánované na popoludnie. Prvých piatich obvinených by mal začať vypočúvať na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku okolo druhej poobede. Ďalších piatich obvinených, vrátane influencerky Zuzany Plačkovej a jej manžela Reného, by mali začať vypočúvať okolo piatej.

V pondelok, 27.septembra, ráno zadržala Národná kriminálna agentúra Zuzanu Strausz Plačkovú, známu influencerku, ktorá sa preslávila účinkovaním v reality show Hotel Paradise. Spolu s ňou zadržali v ich novom dome v Miloslavove aj jej manžela Reného Strausza.

Podľa informácií TV JOJ malo ísť o dlho pripravovanú protidrogovú raziu, ktorá začala už v Hlohovci, kde zadržali známeho podnikateľa Miroslava F. Hlavnú úlohu v tejto skupine ľudí zohrával Tibor G., bývalý reprezentant v džude. Toho polícia taktiež zadržala v Bratislave. Plačkovú a jej manžela prekvapili kukláči v ich novom dome. Zuzana sa netají tým, že do domu investovala veľa peňazí, nedávno sa na svojom Instagrame pochválila luxusným preskleným bazénom. 

Obvinili ich z drogovej trestnej činnosti a členstva v zločineckej skupine

Aj Zuzana Plačková aj jej muž, obvinení zo založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Tie isté skutky sú kladené aj všetkým ostatným zadržaným. V rámci pondelkového zatýkania, 27. septembra, zadržali dokopy 15 osôb. 

Súvisiace články

Najčítanejšie