Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na hrane TV JOJ: Karta sa obratila! Politici povážlivo zhodnotili známeho politológa. Čo mu Sulík zavídi?
Zdielať na

Na hrane TV JOJ: Karta sa obratila! Politici povážlivo zhodnotili známeho politológa. Čo mu Sulík zavídi?

BRATISLAVA / Hoci sa v relácii Na hrane TV JOJ riešili najmä vážne témy a duelanti sa dostali aj do ostrého konfliktu, našli čas aj na "módnu políciu". Politici sa pustili do hodnotenia známeho politológa Grigoriho Mesežnikova, ktorý bol hosťom Analýz Na hrane eštev utorok.

Súčasťou štvrtkovej relácie Na hrane bola aj dokrútka, kde sa politológ Grigorij Mesežnikov vyjadroval k nahrávkam z poľovníckej chaty, ktoré rozvírili búrlivú diskusiu nielen medzi politikmi, ale vo verejnosti. 

"Pre mňa to nie je prekvapujúce, pretože sme vedeli, že tu existujú väzby podnikateľov s rôznymi entitami. Zverejnilo sa všeličo a určité stanoviská zverejnil aj Robert Fico s tým, že on teraz obviňuje aktuálnu vládu z nespravodlivého vyšetrovania," poznamenal politický analytik s tým, že je zrejmé, že Robert Fico má informácie aj od zadržaných. 

Samotné stretávanie prekvapením nie je, ale videli sme ako tieto stretnutia prebiehajú. "Dôležité je aj to, ako sa takéto stretnutie javí," povedal s tým, že má z toho pocit, že je to stretnutie ľudí, ktorí sú zodpovední za páchanie nejakej nedobrej činnosti. "Určite teraz bude okolo toho interpretačná vojna," pokračoval analytik s tým, že zareagoval na tvrdenia Roberta Fica o tom, že v takomto správaní má v pláne pokračovať. "Je to politicky diskvalifikačné," poznamenal Mesežnikov. 

Politický analytik zaujal aj politikov

Na dokrútku s analytikom Mesežnikovom okamžite zareagoval aj Richard Sulík. "Komentár hej? Ja som prekvapený aké má pán Mesežnikov háro. Asi si ho neupravil dlhšie, ale vyzerá to cool," zareagoval minister hospodárstva Richard Sulík na otázku, aký je jeho komentár k aktuálnej kauze, ale aj na margo kritických slov prezidentky. "Verím, že závidíte asi z tohto pohľadu," zareagovala moderátorka relácie Na hrane Jana Krescanko Dibáková.  "Ja vám teda úprimne poviem, že mu celkom závidím," poznamenal pobavene Rivchard Sulík. "To bol taký postcovidový účes," doplnil Peter Pellegrini Hlas-SD a Sulík dodal: "To je dobré, to si zapamätám."

Súvisiace články

Najčítanejšie