Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Robert Fico si v Na hrane TV JOJ vyslúžil poriadnu facku. Bez milosti ho zhodili nielen Denisa Saková, ale aj Mária Kolíková
Zdielať na

Robert Fico si v Na hrane TV JOJ vyslúžil poriadnu facku. Bez milosti ho zhodili nielen Denisa Saková, ale aj Mária Kolíková

BRATISLAVA / Dali mu jasne najavo, čo si o ňom myslia. Trojnásobný expremiér Robert Fico (Smer-SD) je svojimi útokmi na novinárov povestný. V minulosti ich nazýval protislovenskými prostitútkami a pre útoky nešiel ďaleko ani na poslednej tlačovej konferencii. Čo mu odkázali političky? Nič pekné!

Reakcie sa Robert Fico dočkal na stránke Na hrane TV JOJ, kde sa po živom vysielaní streamujú divácke otázky. Práve jednu z diváčok televízie zaujímala reakcie političiek na najnovšie urážky predsedu Smer-SD. 

O čo presne išlo?

Robert Fico sa dostal do konfliktu s televíznymi redaktormi, medzi ktorými bola aj redaktorka spravodajstva televízie JOJ Lucia Stráňavová. Tlačovú konferenciu, ktorú venoval ministrovi hospodárstva Richardovi Sulíkovi s názvom "Zoberte konečne Sulíkovi tie drogy". Na tlačovej konferencii riešil to, že minister hospodárstva vzal svoju dcéru "na výlet" do Dubaja za štátne peniaze.

SaS ju prezentuje ako odborníčku na energetické právo. Ministerstvo hospodárstva malo zároveň uzavrieť zmluvu s firmou, v ktorej Sulíkova dcéra pôsobí ako koncipientka. Predseda Smeru-SD začal počas tlačovej konferencie opäť vulgárne útočiť na novinárov.

Čo im Robert Fico vlastne povedal? Dozviete sa vo videu:

​Táto téma prišla na pretras aj v otázkach, ktoré zasielajú diváci do televízie JOJ formou Slido. Jednu z diváčok zaujímala reakcie nielen ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej, ale aj jej názorovej oponentky exministerky vnútra za Smer-SD Denisy Sakovej, ktorá stranu opustila pred viac než rokom spolu s Petrom Pellegrinim a ďalšími desiatimi poslancami. Strana Hlas-SD je v parlamente bez poslaneckého klubu a jej členovia, ktorí odišli zo Smeru sú nezaradenými poslancami a poslankyňami. 

Dámy zhodili rukavičky a vybavili si to s Robertom Ficom bez zbytočných rečí. Presvedčte sa sami: 

Súvisiace články

Najčítanejšie