Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ministerka Milanová v Analýzych Na hrane obviňuje predchodkyňu Laššákovú: Rezort sme prebrali v hroznom stave!
Zdielať na

Ministerka Milanová v Analýzych Na hrane obviňuje predchodkyňu Laššákovú: Rezort sme prebrali v hroznom stave!

BRATISLAVA / Ministerka kultúry Natália Milanová svojej predchodkyni nič nedarovala. V relácii Analýzy Na hrane TV JOJ sa vyjadrila, že kreativitu mohla Ľubica Laššáková predviesť aj v rezorte kultúry. Milanová tvrdí, že ho prevzali v katastrofálnom stave.

Všetko sa to začalo kritikou zo strany exministerky kultúry za Smer-SD Ľubice Laššákovej (Hlas-SD), ktorá rezort prevzala po Marekovi Maďaričovi (Smer-SD). Exminister sa rozhodol podať demisiu po vražde novinára Jána Kuciaka. 

Laššáková, ktorá bola počas svojho pôsobenia odsudzovaná za nerovný postoj voči jednotlivým zložkám rezortu a diskrimináciu LGBT komunity, ostro kritizovala svoju nasledovníčku. Čo ministerke Natálii Milanovej vyčíta? Dozviete sa vo videu:

​Ministerku Milanovú kritizovala umelecká obec za pomalú pomoc v prvej aj druhej vlne pandémie, ale aj za slabú aktivitu. Na sociálnych sieťach ju dokonca začali nazývať "Colombova žena". Ministerka sa však voči kritike rázne ohradila a zo stavu kultúry obviňuje najmä svoju predchodkyňu Ľubicu Laššákovú. Viac sa dozviete vo videu:


Súvisiace články

Najčítanejšie