Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zemanová Smeru-SD vyčíta zvolávanie seniorov na protesty. Takáč tvrdí, že nestoja ani za reč
Zdielať na

Zemanová Smeru-SD vyčíta zvolávanie seniorov na protesty. Takáč tvrdí, že nestoja ani za reč

BRATISLAVA / Nárast pozitívnych v Rimavskej Sobote je podľa Richarda Takáča hoax. V relácii Analýzy Na hrane TV JOJ to rozoberal spolu s predsedníčkou poslaneckého klubu SaS Annou Zemanovou.

Zatiaľ čo SaS je aj za negatívnu motiváciu ľudí v otázke očkovania, podľa poslanca Smeru-SD Richarda Takáča to nie je jediná cesta. Zároveň však pripustil, že očkovaní majú ľahší priebeh ochorenia.  V Analýzach Na hrane TV JOJ vystúpil spolu s koaličnou poslankyňou a predsedníčkou poslaneckého klubu SaS Annou Zemanovou. 

Na väčšine tém sa hostia relácie nezhodli, hoci ani Smer-SD nepovažuje za šťastný návrh Igora Matoviča o 500 eurových poukážkach pre seniorov. Práve najstarších spoluobčanov sa týkala aj ďalšia téma, a to protivládne protesty, ktoré organizoval Smer-SD. 

Okrem protestu v Rimavskej sobote, sa Smer-SD zúčastnil aj na protestoch 17. novembra pred národnou radou. Podľa Richarda Takáča slovenské protesty nestoja za reč. V porovnaní s ostatnými krajinami Európskej únie sú podľa smeráka mimoriadne pokojné. Poslanec za Smer-SD sa tvrdo pustil aj do aktuálnej vlády.

Viac sa dozviete vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie