Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Chce Igor Matovič ešte stále získať Kmotríkov štadión v konkurze? Na to neviem odpovedať, reagoval vicepremiér Holý
Zdielať na

Chce Igor Matovič ešte stále získať Kmotríkov štadión v konkurze? Na to neviem odpovedať, reagoval vicepremiér Holý

BRATISLAVA / V súvislosti s výstavbou Národného futbalového štadióna utrpela firma Strabag 32-miliónovú stratu, nakoľko najväčší podiel na strate mali práve zákazky súvisiace s výstavbou. Štadión od Ivana Kmotríka odmieta štát odkúpiť. Igor Matovič sa ešte ako premiér vyjadril, že ho štát chce odkúpiť v konkurze.

Už pred časom sme sa o prípade rozprávali s advokátom Petrom Kubinom. Ten sa na margo výrokov expremiéra ohradil, že podobne sa správa konkurzná mafia. Expremiér Matovič, ale aj premiér Eduard Heger niekoľkokrát odkázali Noviny PLUS práve na vicepremiéra pre legislatívu Štefana Holého.

Práve advokát súkromníka Peter Kubina sa v otvorenom rozhovore pre Noviny PLUS TV JOJ vyjadril, že vláda aktuálne hrá "mŕtveho chrobáka" a ostro skritizoval aj analýzu vytvorenú podpredsedom vlády pre legislatívu Štefanom Holým. Opísal ju dokonca ako amatérsku.

​Hoci nás nielen aktuálny minister financií Igor Matovič (OĽaNO), ale aj premiér Eduard Heger (OĽaNO) odkázali práve na Štefana Holého zo Sme rodina. Na zásadné postoje členov vlády odpovedať nevedel. Pre Noviny PLUS aspoň čiastočne vysvetlil v akom stave je prípad aktuálne. A čo povedal na výhrady advokáta?

Dozviete sa vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie