Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
ROK 2021: Chýbajú vám politické diskusné relácie? Pozrite si to najlepšie z relácií Na hrane TV JOJ
Zdielať na

ROK 2021: Chýbajú vám politické diskusné relácie? Pozrite si to najlepšie z relácií Na hrane TV JOJ

BRATISLAVA / Relácia Na hrane sa na obrazovky TV JOJ vráti 13. januára po vianočnej prestávke. K blížiacemu sa koncu roka 2021 sme si pre vás pripravili zostrih toho najlepšieho z relácie, ktorú môžete sledovať každý štvrtok o 21:40. V štúdiu nechýbali ministri, poslanci, ale návštevou nás poctila aj prezidentka Zuzana Čaputová. Spomínate si, ako odpovedala na otázku či bude premiérkou?

V relácii sme sa venovali nielen pandemickej situácii a opatreniam, ale aj aktuálnym politickým témam. V štúdiu nechýbali oponentské konfrontácie, ale aj poriadne hádky. 

Počas uplynulého roka sme odvysielali 36 politických diskusných relácií a privítali tých najdôležitejších hostí. V relácii Na hrane sme sa venovali povinnému očkovaniu, boju s korupciou, pochybeniam vlády, ale aj (ne)férovosti výhrad zo strany opozície. 

V nasledovnom zostrihu sme si pripravili to najlepšie z jednotlivých relácii za rok 2021, rovnako ako prierez tých najkľúčovejších tém. V zostrihu nechýba prezidentka Zuzana Čaputová a svoje miesto si medzi hosťami našiel aj expremiér a aktuálny minister financií Igor Matovič, ale aj aktuálny premiér a bývalý minister financií Eduard Heger. Z opozície sme niekoľkokrát privítali Juraja Blanára (Smer-SD), trojnásobného expremiéra Roberta Fica (Smer-SD), ale aj aktuálne najsilnejšieho politika opozície a lídra strany Hlas-SD Petra Pellegriniho. 

To najlepšie z relácií si môžete pozrieť vo video zostrihu

Súvisiace články

Najčítanejšie