Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Odídenec z OĽaNO Ján Krošlák sa dostal do ostrej potýčky na sociálnej sieti. Stranu mu držal aj exkolega Kuriak
Zdielať na

Odídenec z OĽaNO Ján Krošlák sa dostal do ostrej potýčky na sociálnej sieti. Stranu mu držal aj exkolega Kuriak

BRATISLAVA / Nezaradený poslanec Ján Krošlák, ktorý pred pár mesiacmi odišiel z poslaneckého klubu hnutia OĽaNO, sa opustil" na sociálnej sieti. Do konfliktu sa dostal so šéfom Tatra Mountain Resort Igorom Rattajom.

Napriek tomu, že parlament by mal mať vo vyhláškach vlády prehľad, príspevok odídenca z OĽaNO nasvedčuje tomu, že opak je pravdou. Krošlák trávi vianočné sviatky v Tatrách a vo voľných chvíľach sa háda na sociálnych sieťach. 

"Tak už fakt neviem kde soudruzi z NDR udelali chybu. Som v tatrách v jednom hoteli, jednej nemenovanej známej siete. Všetci čo sú tu ubytovaní, sú zaočkovaní a ešte aj majú negatívny test," začal poslanec svoj príspevok na svojom profile.  "To si majitelia hotela zlé vysvetlili opatrenia, že o 20.00 zatvárajú reštauráciu a bar pre ubytovaných? A už môžme jesť alebo piť iba na izbe?" pokračoval ďalej s tý, že sa pýtal, či takýto postup naozaj vyžaduje vyhláška. "To fakt u nás niekto ide takto obmedzovať zaočkovaných a ešte negatívne otestovaných ľudí? Alebo len chyba na strane hotelov?" dodal na záver svojej verejnej sťažnosti. 

S poslancom sa pustil do konfrontácie aj CEO TMR Igor Rattaj, ktorý sa odvolal na vyhlášku Úradu verejného zdravotníctva pod ktorú sa podpisuje hlavný hygienik Ján Mikas. "Tak tu nefňukajte a robte niečo ako poslanec môžete oveľa viac. Mimochodom za túto debilnú vyhlášku č 306 je zodpovedné hlavne OľaNO. Sulík a Kollár boli proti," komentoval Rattaj.

"Igor Rattaj toto som potreboval počuť ufňukaný poslanec - zjavne sme sa nikdy nestretli, lebo toto by ste netvrdil. Vyhlasujem Vás mojím hovorcom a budem zdieľať Vaše názory ale upozorňujem, že Matovič si ich neprečíta, tam som bloknuty a ani na Oľano to neprejde, lebo z tade som odišiel. A kľudne môžte kandidovať za poslanca v budúcich voľbách pozrem si aký reálny výtlak budete mať z tej pozície," zaútočil poslanec, ktorý sa neúctivo vyjadril aj na komentáre ďalších diskutujúcich pod svojim príspevkom. 

Do debaty sa zapojil aj člen poslaneckého klubu OĽaNO Milan Kuriak. "Ján Krošlák kvôli opakujúcim sa nezmyselným opatreniam od " odborníkov" som pred vianocami požiadal o stretnutie s hlavným hygienikom Mikasom a konzíliom " odbornikov " aby prišli zodpovedať na otázky...neudialo sa lebo chceli vopred otázky...," poznamenal kriticky smerom k odborníkom a v ďalšom komentáre sa dokonca bavil na tom, že do MHD a supermarketov má zrejme vírus zákaz vstupu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie