Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Temné vody relácie Na hrane? Načreli sme hlboko a vybrali najväčšie hádky, aj brutálnu úprimnosť
Zdielať na

Temné vody relácie Na hrane? Načreli sme hlboko a vybrali najväčšie hádky, aj brutálnu úprimnosť

BRATISLAVA / Spomínate si na duel Eduarda Hegera s Robertom Ficom? V poslednom zostrihu sme si pre vás pripravili výber najostrejších hádok z relácií Analýzy Na hrane a Na hrane TV JOJ. Budete prekvapení, ktorí politici a političky si najviac skočili do vlasov, ale zaskočí vás aj najväčšia úprimonosť v Analýzych Na hrane.

Už budúci utorok 11. januára 2022 odvysielame prvú reláciu Analýzy Na hrane, ktorú môžete sledovať naživo na našom profile na sociálnej sieti Na hrane TV JOJ. Zatiaľ sme si pre vás pripravili ďalší zostrih - najväčších hádok a najúprimnejších momentov. 

V úvode videa si môžete zaspomínať na duel bývalého ministra financií a aktuálneho premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) s bývalým premiérom Robertom Ficom (Smer-SD). Eduard Heger sa vtedy expremiéra Fica pýtal, aké sú návrhy riešení v pandémie. To však nebolo všetko. Povestným sa stal aj stret liberálky Jany Bittó Cigánikovej (SaS) a Erika Tomáša (Hlas-SD). Do pamäti sa zapísala aj ostrá hádka predsedu branno-bezpečnostného výboru Juraja Krúpu a opozičného poslanca Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD). Ktorá hádka najviac presvedčila vás a čo hovoríte na úprimnosť Vladimíri Marcinkovej?

Súvisiace články