Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Exministerka Saková o výroku svojho straníckeho šéfa. Dezolátov použil Budaj, predseda ho nechcel napomínať
Zdielať na

Exministerka Saková o výroku svojho straníckeho šéfa. Dezolátov použil Budaj, predseda ho nechcel napomínať

BRATISLAVA / Peter Pellegrini má úctu k starším a preto nechcel napomínať ministra životného prostredia. Tak reagovala exministerka vnútra z čias vlády Smeru-SD Denisa Saková (Hlas-SD) na otázku, ktorú položil divák po vysielaní relácie Na hrane TV JOJ.

Incident sa stal pred týždňom, keď sa minister životného prostredia Ján Budaj (OĽaNO) a líder najsilnejšej opozičnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini rozprávali pred živým vysielaním diskusie na TV Markíza. Rozhovor bol streamovaný naživo, a tak si ho mohol pozrieť doslova každý, kto má profil na sociálnej sieti. 

Otázka od diváka TV JOJ podpredsedníčku Hlasu nezaskočila, ale pohotovo prišla s odpoveďou. Podľa nej je líder Hlasu slušne vychovaný a nechcel napomínať Jána Budaja, ktorý má cez 70 rokov. 

Viac sa dozviete vo videu:

​Pobavil sa aj politológ Lenč

Debatu dvoch politikov zhodnotil na svojom profile na sociálnej sieti s tým, že tak to vyzerá, keď si Budaj s Pellegrinim porozumie. "Sťa bežná roztržka, keď sa stretne "tvár" Matovičových myšlienok a jeden z jeho najvernejších zamestnancov, minister Ján Budaj a tvár "nového Smeru", toho času predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. Hádka, ktorá by bola rovnaká aj v odlišnom zložení, keď sa stretnú koaliční a opoziční politici mala vskutku zaujímavé "predkolo","  začal politológ s tým, že živé vysielanie pred diskusiou je vo všeobecnosti málo sledované. 
"Aj vďaka sociálnym sieťam sa stáva čoraz častejšie videným a počutým a nezriedka omnoho viac zaujímavým, než je to, čo prezentujú politici v situácii, keď už vidia, že svietia reflektory. Nie inak to bolo aj pred ostatným Na telo. Pri káve a uvoľnení, bavili sa s porozumením Ján Budaj a Peter Pellegrini. A v čom našli, ono porozumenie? Najmä v tom, že Hlas-SD musí spochybňovať zmluvu s USA, lebo by prišiel o hlasy "dezolátov" a tiež v tom, že Robert Fico je už naozaj v jednom šíku s kadejakými "kotlebami"," napísal politológ, ktorý naznačil, že ak by moderátor neprerušil túto diskusiu, mohli sme sa dočkať aj zaujímavej ponuky na spoluprácu. 

Zaskočený Mikulec

Aktuálneho ministra vnútra z hnutia OĽaNO zaskočila otázka, či za sa kauzou týraného 11-ročného dievčaťa v Miloslavove neskrýva to, že rodičia majú zákaz používať fyzické tresty. Ministra otázka prekvapila natoľko, že si vyžiadal jej opakovanie. 

Viac sa dozviete vo videu:

Otázok do facebookovej časti relácie Na hrane prišlo veľké množstvo. Ako na vaše otázky z rôznych súdkov reagovala exministerka Saková a minister vnútra Mikulec? Dozviete sa vo videu.

Súvisiace články

Najčítanejšie