Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Juraj Blanár (Smer-SD) odhalil pravdu o prezidentských voľbách. Bude kandidátom on sám?
Zdielať na

Juraj Blanár (Smer-SD) odhalil pravdu o prezidentských voľbách. Bude kandidátom on sám?

BRATISLAVA / Prezidentka Zuzana Čaputová je približne v polovici svojho mandátu a preto sa začínajú skloňovať mená kandidátov do ďalších volieb. Hoci sa špekulovalo, že za Smer-SD by mal kandidovať Robert Fico, zatiaľ nikto zo strany nič nepotvrdil. Trochu viac svetla do situácie však vniesol podpredseda parlamentu a strany Smer Juraj Blanár.

Po relácii, ktorá patrila najmä téme zdražovania potravín a avizovanému zníženiu DPH, ukrajinsko-ruskému konfliktu, ale aj zvládaniu pandemických opatrení v súvislosti s vlnou omikron, sa k slovu dostali diváci. 

Juraj Blanár sa k prezidentským voľbám vyjadril v rámci online streamu po relácii Na hrane TV JOJ. Práve v tomto streame politici reagujú na otázky od divákov, ktorí ich do relácie posielajú cez aplikáciu Slido. Diváčku Zuzanu zaujímalo či bude kandidátom strany Smer-SD Ľuboš Blaha. Zároveň zdôraznila, že ako volička Smeru vie, že fanúšikov má dosť. 

Na pretras prišla aj možnosť, či bude kandidovať Robert Fico. Juraj Blanár kontroval otázkou: "To by som sa mohol pýtať, či bude kandidovať Igor Matovič." práve tento Blanárov výrok pobavil jeho oponenta Michala Šipoša (OĽaNO). Následne však Juraj Blanár reagoval na otázku, či kandidovať za prezidenta republiky nebude on sám. 

Odpoveď sa dozviete vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie