Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Romana Tabák exkluzívne pre TV JOJ: Jana Bittó Cigániková po mojom údere zvädla ako tulipán
Zdielať na

Romana Tabák exkluzívne pre TV JOJ: Jana Bittó Cigániková po mojom údere zvädla ako tulipán

BRATISLAVA / Sľubovala vyjadrenie, ale nakoniec bolo všetko inak. Romana Tabák sa po 24 hodinách vyjadrila k incidentu, ktorý sa stal medzi ňou a poslankyňou a predsedníčkou zdravotníckeho výboru Janou Bittó Cigánikovou. Aktuálne uzreli svetlo sveta dve verzie toho, čo sa stalo a ako to tak býva, jedna odporuje druhej.

Hoci poslankyňa avizovala vyjadrenie ku konfliktu ešte o druhej popoludní, nakoniec ho presunula až na 18:00. Zároveň nešlo ani o vyjadrenie, ale link na článok bulvárneho denníka Nový čas. V článku Tabák tvrdí, že na Janu Bittó Cigánikovú zaútočila až po tom, ako sa do nej pustila poslankyňa z SaS. 

Poslankyňa priznala, že dala Jane Bittó Cigánikovej facku po tom, čo jej zhodila šiltovku z hlavy. "Potom sa ukľudnila," povedala poslankyňa pre bulvárny denník s tým, že dúfa, že Bittó Cigániková podstúpi test na drogy, vyhľadá terapeuta a odstúpi z postu predsedníčky zdravotníckeho výboru. V prvej reakcii na obvinenie však na sociálnej sieti uviedla: "Klamstvá šprintujú, ale pravda beží maratóny." 

Jana Bittó Cigániková sa pre Noviny PLUS vyjadrila, že kauzu už ďalej nebude komentovať. "Myslím si, že pani poslankyni ide o mandát a preto sa rozhodla svoju výpoveď takto upraviť," dodala na záver s tým, že ju takýto prístup vôbec neprekvapuje. 

Poslankyňa Romana Tabák prerozprávala to, čo sa stalo exkluzívne pre TV JOJ kde saskárku označila za manipulatívnu osobu.

Viac sa dozviete vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie