Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Komici o Dankovej ne(z)hode so stĺpom: Jeden stožiar daroval, o druhý Slovensko pripravil
Zdielať na

Komici o Dankovej ne(z)hode so stĺpom: Jeden stožiar daroval, o druhý Slovensko pripravil

BRATISLAVA / Predseda SNS a podpredseda NR SR ANdrej Danko mal včera odísť z miesta dopravnej nehody. To, že zapríčinil zrážku so stĺpom prezradila olejová škvrna, ktorá mala smerovať do jeho garáže.

Na konanie podpredsedu parlamentu za SNS Andreja Danka si posvietili aj slovenskí stand-up komici. Ich reakcie na ne(z)hodu so semaforom nájdete v galérii.  

Podpredseda parlamentu a šéf SNS Andrej Danko sa k nehode priznal. Vyjadril sa, že vo šrtvrtok dostal šmyk a vrazil do stĺpa. Znefunkčnil tak križovatku v mestskej časti Dúbravka v Bratislave. Zároveň zdôraznil, že v prípade potreby škodu zaplatí. Uviedol to vo videu na sociálnej sieti.

"Narazil som do stĺpa, ohlásil som to poisťovni, oznámil som to magistrátu. Ak treba ešte niečo urobiť, všetko si splním," uviedol Danko s tým, že spolupracuje s políciou. "Verím, že poisťovňa sa s tým vysporiada a keby nie, som si vedomý svojej zodpovednosti," dodal.

Bratislavská polícia potvrdila nočnú udalosť v cestnej premávke na križovatke ulíc Repašského - Saratovská. "Okolnosti predmetnej udalosti v súčasnosti objasňujeme," skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Súvisiace články