Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dráma na úrade vlády: Expremiér Peter Pellegrini sa zrútil k zemi. Išlo o nehodu, reaguje Hlas-SD
Zdielať na

Dráma na úrade vlády: Expremiér Peter Pellegrini sa zrútil k zemi. Išlo o nehodu, reaguje Hlas-SD

BRATISLAVA / Tradičné rokovanie v stredu na Úrade vlády SR prinieslo poriadne prekvapenie. Expremiér (vtedy ešte za Smer-SD) Peter Pellegrini sa zrútil k zemi.

Samozrejme, že nešlo o skutočného politika, ale o jeho obraz. Novinári prítomní na Úrade vlády označili rozbitý obraz za nehodu. Vedľa visiacemu expremiérovi Igorovi Matovičovi (OĽaNO) sa nič nestalo a nespadnutý zostal aj expremiér Robert Fico. Je to nebodaj zlé znamenie? 

O nešťastnú náhodu ide aj podľa strany Hlas-SD, pričom hovorkyňa Patrícia Medveď Macíková pripomenula, že portréty bývalých aj súčasného premiéra či premiérky zaviedol práve Peter Pellegrini, ktorý sa inšpiroval v Národnej rade SR, ktorá má galériu svojich predsedov. "Na Úrade vlády nič také nebolo," povedala Medveď Macíková pre Noviny PLUS TV JOJ. 

Zároveň poznamenala, že za zlé znamenie to vôbec nepovažuje. "Nemyslíme si, že by mal dotyčný kameraman zlý úmysel a sme presvedčení, že išlo o nehodu. Zároveň veríme, že to nové vedenie dá doporiadku tak, ako sa patrí," dodala hovorkyňa Hlasu-SD Patrícia Medveď Macíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie