Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Líder Dobrej voľby Drucker: Keď som sa rok pozeral na vajatanie ministra Lengvarského vzkypela mi žlč
Zdielať na

Líder Dobrej voľby Drucker: Keď som sa rok pozeral na vajatanie ministra Lengvarského vzkypela mi žlč

BRATISLAVA / Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker na tlačovej konferencii o výstavbe Rázsoch uviedol, že už sa nedokáže pozerať na tupý výraz ministra zdravotníctva a nominanta OĽaNO Vladimíra Lengvarského.

"Prepáčte za výraz, ale teraz sa pozeráme na jeden tupý výraz, ktorý do médií hovorí, že my sme to vedeli, že to asi nestihneme," rozčúlil sa hneď v úvode tlačovje konferencie Tomáš Drucker, ktorý v marci končí ako líder strany Dobrá voľba. Zopakoval aj to, že o probléme hovorí už dva roky a opakovane na ministra Lengvarského apeloval. 

"To je proste jedna obrovská katastrofa, za ktorú môže dočasne poverený premiér Heger, ktorý má ešte tú drzosť si pýtať ďalších 9 mesiacov," rozhorčil sa Drucker s tým, že táto vláda je ukážkou toho, že všetko pokazí a to bez ohľadu či niečo robí, alebo nie. 

Exminister zdravotníctva zároveň zdôraznil, že argument nemocnicou v Boroch neobstojí, pretože Rázsochy majú najmä vzdelávaciu rovinu, ktorá má motivovať a dať perspektívu študentom medicínom. "Pán minister Lengvarský, mal som o vás o trochu vyššiu mienku, než o vašom predchodcovi, ale o čo skôr sa pobalíte a odídete, o to to bude lepšie," uzavrel Drucker. 

Súvisiace články

Najčítanejšie