Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Poverený premiér Heger si sype popol na hlavu: Za chyby svojej vlády, ktoré by zmenil považuje Sulíka aj Matoviča
Zdielať na

Poverený premiér Heger si sype popol na hlavu: Za chyby svojej vlády, ktoré by zmenil považuje Sulíka aj Matoviča

BRATISLAVA / Poverený premiér Eduard Heger ešte neopustil Igora Matoviča, ale už sa začína zásadnejšie vymedzovať voči stranníckemu šéfovi OĽaNO. Hoci nekritizoval jeho vytrhnutie demisie v paláci prezidentky, aktuálne označuje nielen Igora Matoviča za jednu z chýb svojej vlády.

"Keby ste mohli vrátiť čas a zmeniť tri udalosti počas vašej vlády, aké by to boli?" zverejnil Eduard Heger jednu z otázok na svojom profile na sociálnej sieti. Otvorene priznal, že prvou je zvolenie Maroša Žilinku za generálneho prokurátora, ale zmenil by aj komunikáciu v krízach. "Igor a Richard by neboli členmi vlády," uviedol ako druhú udalosť v poradí. 

​Ešte minulý týždeň Eduard Heger v relácii Na hrane TV JOJ priznal, že jeho odchod z hnutia OĽaNO je veľmi  pravdepodobný. 

"Ja som tú pravdepodobnosť zadefinoval ako vysokú a myslím, že je to dostatočne výpovedné," uviedol poverený šéf vlády Eduard Heger. Igor Matovič pritom stále tvrdí, že rozdelenie je zámerom, ako osloviť čo najviac voličov. Eduard Heger Zároveň priznal, že počas vlády si musel neraz hrýzť do jazyka. Potvrdil to v časti venovej diváckym otázkam.  

Súvisiace články

Najčítanejšie