Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Matovič a Tomáš reagovali na divácke otázky Na hrane: Kedy Slovensko získa Počiatkovu vilu?
Zdielať na

Matovič a Tomáš reagovali na divácke otázky Na hrane: Kedy Slovensko získa Počiatkovu vilu?

BRATISLAVA / Prídavky na dieťa, práva LGBTI+ menšiny či povolebné spolupráce. Aj na tieto otázky ste sa pýtali hostí relácie TV JOJ Na hrane Igora Matoviča (OĽaNO) a Erika Tomáša (Hlas-SD).

Búrlivá debata politikov v štúdiu pokračovala aj po skončení relácie Na hrane. Kým počas diskusie poslanci reagovali na aktuálne témy ako napríklad predčasné voľby, atómovky lídra OĽaNO či odchod ministra zdravotníctva, divákov zaujímali aj otázky ohľadom sociálnych opatrení či predvolebných krokov.

Diváka Michala zaujímalo, kedy Slovensko získa vilu Jána Počiatka vo Francúzsku. Matovičovo OĽaNO sa pred voľbami 2020 zvýraznilo virálnym videom, v ktorom členovia hnutia boli pred jeho vilou. Podľa viacerých odborníkov aj spomínané video hnutiu výrazne dopomohlo k volebnému výsledku.

"Nech si skúsi vygoogliť francúzskeho generálneho prokurátora a ten nech mu odpovie. My sme dali podnet na francúzsku GP a francúzska GP vo veci koná," reagoval Matovič pohotovo.

Tomáš zas odpovedal na otázku, kedy Hlas-SD vylúči Republiku z povolebnej spolupráce a v štúdiu sa strhla aj živá diskusia o sociálnych opatreniach. Viac vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie