Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mysľou navždy premiérom? Heger je prispatý a mal by sa prebrať, kritizuje expremiéra Štefančík
Zdielať na

Mysľou navždy premiérom? Heger je prispatý a mal by sa prebrať, kritizuje expremiéra Štefančík

BRATISLAVA / Hoci Eduard Heger v pondelok odovzdal premiérsky úrad svojmu nasledovníkovi Ľudovítovi Ódorovi, na sociálnej sieti ešte stále vystupuje ako predseda vlády SR. Podľa politológa je to pochybenie, ktoré by sa pred voľbami nemalo stať.

Už dva týždne je jasné, že Eduard Heger ako dočasne poverený premiér na svojom poste skončil. Napriek tomu na sociálnej sieti vystupuje ako šéf vládneho kabinetu aj po svojom konci. Tvrdí, že za všetkým je sociálna sieť Facebook. 

Zmena názvu stránky podľa Eduarda Hegera (Demokrati) viazne na strane sociálnej sieti. "Požiadali sme o to a Facebook sa vyjadril, že to procesuje," povedal Eduard Heger pre Noviny PLUS TV JOJ. Čakať na zmenu názvu aj týždeň po odvolaní by však bolo skôr raritou než bežnou čakacou lehotou. Eduard Heger pritom uviedol, že verí, že zmena sa udeje v priebehu niekoľkých dní. 

Na túto svoju stránku pritom bývalý premiér a aktuálny líder Demokratov pravidelne postuje aktuálne správy, udalosti, ale aj ostro kritizované videá. 

​Heger je prispatý, mal by sa prebrať, kritizuje Štefančík

Podľa politológa Radoslava Štefančíka to na expremiéra nevrhá dobré svetlo. "On je taký prispatý. Niekoľkokrát ste ho načapali na hruškách a znova ste ho na tých hruškách načapali," poznamenal politológ s tým, že Eduarda Hegera na to treba upozorniť a "poslať do kelu"

"Eduard Heger by nemal pôsobiť prispato, hoci tak pôsobil väčšinu svojho mandátu. Bolo by na čase s tým niečo urobiť, lebo voľby sa blížia," uzavrel politológ. 

Súvisiace články

Najčítanejšie