Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lenč o komunikácii Hegera: Pri pozretí videí Demokratov prevláda pocit zdieľanej hanby
Zdielať na

Lenč o komunikácii Hegera: Pri pozretí videí Demokratov prevláda pocit zdieľanej hanby

BRATISLAVA / Sledovanie hokeja, torta ako prekvapenie počas návštevy kaderníctva či hľadanie nových voličov. Aj na tieto videá, kde je hlavnou "hviezdou" líder Demokratov Eduard Heger, si posvietil politológ Jozef Lenč.

Členovia Demokratov, ktorí sú na odchode z dočasne poverenej vlády, hovoria o tom, že po odchode z vlády budú mať viac času na predvolebnú kampaň. Zmena sa už ukazuje aj v komunikácii niektorých členov strany. Príkladom je dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger.

"Odkedy sa Eduard (Edo, ako sa necháva oslovovať, aby to vyzeralo viac "cool") Heger rozhodol, že kariéru profesionálneho "bieleho koňa" a hovorcu vlády Igora Matoviča vymení za pozíciu "lídra" Demokratov, robí všetko preto, aby ukázal svoju ľudskú, obyčajnú tvár," skonštatoval politológ Jozef Lenč.

Odborník dodal, že pri pozretí videí, ktoré prezentuje PR oddelenie Demokratov, však namiesto toho prevláda pocit zdieľanej hanby. "Podobný tomu, ako keď sa po rokoch pozeráte na program zo stužkovej," povedal politológ.

"Edo Heger sa snažil presvedčiť o svojej ľudskosti videom, na ktorom mu manželka prinesie čokoládovú tortu do kaderníctva (!), keď v Rimavskej Sobote plní výzvu nájsť desať podporovateľov Demokratov (nájde iba 4 a misiu "splní"), alebo keď ho navštívi "charizmatický" Juraj Šeliga, aby nám ukázal, ako pracuje obyčajný Demokrat Edo," pokračoval odborník.

"Teraz sú tu však majstrovstvá sveta v hokeji a tak je povinnosťou politikov ukázať, že fandia Slovensku. Opäť nám ponúknu ten pocit zdieľanej hanby. Videá hodné Romany Tabák. Po ich pozretí sa neobjaví len pocit trápnosti, ale aj súcitu s Petrom Fialom, ktorý sa v ňom objavil ako Pilát v Kréde," zakončil.

Súvisiace články

Najčítanejšie