Zatiahnuté
21°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Matovičov poslanec sa postaral o poriadny trapas. Na vine je môj poslanecký asistent, tvrdí
Zdielať na

Matovičov poslanec sa postaral o poriadny trapas. Na vine je môj poslanecký asistent, tvrdí

BRATISLAVA / Poslancovi OĽaNO sa podaril na sociálnej sieti poriadny trapas. Hoci jeho strana mesiace opakuje, že tieto voľby budú kľúčové a spoluprácu v koalícii podmienila vyplatením 500-eurovej odmeny pre voličov, sám poslanec má riadny zmätok v dátumoch.

Poslanec Tomáš Šudík, ktorý z OĽaNO odišiel, aby sa doňho po pár mesiacoch vrátil, sa opustil na sociálnej sieti. Rozhorčila ho bývalá koaličná partnerka zo SaS. Podľa Šudíka totiž Jana Bittó Cigániková pritakáva Hlasu Petra Pellegriniho. 

"Dnes som s nemým úžasom sledoval, ako J.B. Cigániková chváli a pritakáva Hlasu a naváža sa do bývalých koaličných partnerov z Demokratov a OĽaNO," rozhorčil sa Šudík na sociálnej sieti. 

Rodák z Humenného zároveň naznačuje, že Hlas a SaS Slovensku ukradnú zdravotníctvo. "Odovzdáme Slovensko mafii a oligarchom?" pýtal sa ďalej, pričom zostal verný rétorike lídra hnutia OĽaNO. 

Tomáš Šudík však zároveň ukázal, že v dianí volieb nemá úplne jasno. Inak by ich neposunul o celé dva mesiace. Náhoda?

Šudík viní asistenta

Poslanec Tomáš Šudík pre Noviny PLUS TV JOJ pobavene reagoval, že nebolo jeho zámerom miasť potenciálnych voličov, ale chybu spravil jeho poslanecký asistent.

"Diktoval som mu príspevok s tým, že nech tam dá dátum volieb, a on sa pomýlil," reagoval poslanec za OĽaNO, pričom so smiechom dodal, že nakoľko k nemu tento asistent prišiel z PS nevie, či nejde o zámer. Vzápätí však zdôraznil, že len žartuje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie