Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Premiér Fico o PVV: Slovensko slzám neverí a kto sa bojí nech nechodí do lesa
Zdielať na

Premiér Fico o PVV: Slovensko slzám neverí a kto sa bojí nech nechodí do lesa

BRATISLAVA / Robert Fico potvrdil, že Prográmové vyhlásenie vlády poputuje zajtra po rokovaní jeho kabinetu rovno do NR SR.

Robert Fico vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti akcentuje, že cieľom Programového vyhlásenia vlády má byť to, aby sa občanom žilo lepšie, než to bolo v roku 2023. Prízvukoval aj to, že verzia PVV je už definitívna a vláda ju schváli už zajtra o 10:00. "Ihneď ho doručíme do národnej rady," pokračoval. 

Slovensko slzám neverí

"Osobne som zodpovedal za zostavenie vládneho programu," povedal Fico, čo však nie je žiadnou novinkou nakoľko Robert Fico je predsedom vlády a teda nesie zodpovednosť nielen za PVV, ale celý sovj vládny kabinet. Názov PVV je "lepšie, pokojnejšie a bezpečnejšie žiť na Slovensku" a k tomuto názvu sa Robert Fico prihlásil. 

Robert Fico spomenul aj to, že jeho vláda mala hrboľatú štartovaciu čiaru a parafrázoval aj známy ruský film - Moskva slzám neverí. "Slovensko slzám neverí a kto sa bojí, nech nechodí do lesa," pokračoval Fico. "Budeme sa uberať cestou suverénnej slovenskej zahraničnej politiky," pokračoval predseda vlády a uviedol, že opozícia "zrejme ešte vyspáva opicu"

Ďalšou témou videa sú útoky na všetky strany, opozíciu aj médiá. 

Súvisiace články