Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Uhríkovo video šokuje, SMERU a SNS odkazuje: Sklamali ste!
Zdielať na

Uhríkovo video šokuje, SMERU a SNS odkazuje: Sklamali ste!

Zdroj: youtube

BRATISLAVA / Líder hnutia Republika Milan Uhrík nahral video, v ktorom odkázal SMERu a SNS, že svojím hlasovaním v prospech drogových dílerov a zlodejov sklamali.

Vo videu uvádza, že keby s takýmto zákonom prišla minulá vláda, tak by si Robert Fico (Smer-SD) na tlačových besedách podal Eduarda Hegera. "Predstavte si, že by zákon na znižovanie trestov pre dílerov, zlodejov a sexuálnych násilníkov predložila minulá vláda. Fico by na tlačovkách roznosil Hegera na kopytách a z Matoviča by spravil drogového Escobara. Taraba s Huliakom a Kotlárom by ako prví natáčali na Facebook videá a kritizovali by, že čo je to za šialenstvo," hovorí Uhrík.

Podľa neho poslanci z SNS zahlasujú za hocičo, len aby sa udržali vo vláde. Dodal, že za hlasovanie o tomto zákone neexistuje žiadne ospravedlnenie. "Ten trestný zákon nepomôže absolútne nijako slušným ľudom, len vagabundom, korupčníkom, oligarchom, dílerom a sexuálnym násilníkom. Aj tak všetci vieme, že smerákom ide o zníženie trestov pre svojich oligarchov," tvrdí Uhrík. 

​Uhrík hovorí, že si to v kútiku duše uvedomuje aj väčšina voličov Smeru, len si to nechcú priznať. Aj oni mali v programe zrušenie Lipšicovej špeciálnej prokuratúry, ale podľa neho by im nenapadlo znižovať tresty za korupciu či "vykrádačky bytov, predávanie drog deťom pred školami."

Na záver dodal, že nechápe, čo viedlo poslancov vlády SMERu a SNS skracovať premlčacie doby za znásilnenia a zneužívania. "Prosím vás, zobuďte sa," apeluje na voličov SMERu. Ako uvádza, je to obrovské sklamanie od politikov, ktorých volili mnohí vlastenci. 

Súvisiace články