Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Komentátori Soltész a Tkačenko: Prezidentka sa rozhodla pre krásu, Heger je drzý ako ploštica
Zdielať na

Komentátori Soltész a Tkačenko: Prezidentka sa rozhodla pre krásu, Heger je drzý ako ploštica

BRATISLAVA / Na dva roky vlády sa pozreli dvaja komentátori. Komentátor TV JOJ Arpád Soltész a komentátor denníka Sme Peter Tkačenko sa o zlyhaniach a úspechoch vládneho kabinetu, ale aj hlavy štátu, rozprávali pri káve v podcastovom štúdiu TV JOJ 24podcast.

Zatiaľ čo v prieskume dôvery sa predseda vlády Eduard Heger neposunul ani o milimeter, prezidentka Zuzana Čaputová sa prepadla o 10 percentuálnych bodov. Obaja komentátori sa zhodli, že za tým stojí najmä to, že hlava štátu nie je politickou hráčkou. 

Podľa komentátora TV JOJ Arpáda Soltésza sa Zuzana Čaputová rozhodla pre krásu a odhalila, že nie je líderkou. Komentátor denníka Sme Peter Tkačenko zásadne nesúhlasí s jej snahou o komunikáciu s tzv. druhou stranou. Z jeho pohľadu išlo predovšetkým o ľudí, ktorí útočili na lekárov, ale aj entity, ktoré zrádzajú záujmy Slovenska podporou ruskej agresie a Putinovej politiky. 

S týmto jeho postrehom súhlasí aj Soltész, ktorý zdôraznil, že o svojich postojov by títo ľudia mali hovoriť maximálne spoluväzňom v Leopoldove. Za nešťastné považujú obaja komentátori aj stretnutie prezidentky na utajovanom stretnutí v SIS. 

Eduard Heger (OĽaNO) by podľa Soltésza bol výborným premiérom v čase pokoja. Zároveň však súhlasil s Tkačenkom v tom, že také časy ešte na Slovensku nenastali a zrejme ani dlho nenastanú. Tkačenko sa zároveň nestotožnil s tvrdením, že by bol Heger slušný. Viac sa dozviete vo videu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie