Zatiahnuté
14°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Ostrý odkaz veľvyslanca Káčera na protest Smeru: Ani o dobytok by som ich nenechal starať sa
Zdielať na

Ostrý odkaz veľvyslanca Káčera na protest Smeru: Ani o dobytok by som ich nenechal starať sa

BRATISLAVA / Prvomájový protest v Nitre zorganizovala opozičná strana Smer-SD, okrem kritiky vlády poslanec Blaha vyzval verejnosť, aby doplnila jeho slová na margo prezidentky. Dav, ktorý tvorilo okolo 2500 ľudí začal hlave štátu vulgárne nadávať. Na takéto správanie nereagujú len politici, ale aj slovenský veľvyslanec v ČR Rastislav Káčer.

"Dobre že som nebol na 1. mája doma v Nitre. Lebo to, čo som videl v televízii - to bol taký nízky, odpudivý, odporný primitivizmus, hulvátstvo a všiváctvo, aké som ešte nikdy na Slovensku nevidel," začal veľvslanec na sociálnej sieti.

Podľa diplomata nikto, kto stál hore, do verejného života nepatrí. "Ani o dobytok by som ich nenechal starať sa. Ani šialené kravy by si to nezaslúžili. A tých 2500 dovezených kusov dobytka do slušnej spoločnosti nepatrí tiež. Ak aj niekto prišiel, kto necíti komfort zo súčasného stavu politiky a chce ho kritizovať - a po prvých vystúpeniach hneď neodišiel - tak je sám úbohý humusák a spolupáchateľ. Kto s týmto smradľavým bahnom našej krajiny sympatizuje, nech sa nepriblížuje bližšie, ako na dosah palice," uzavrel veľvyslanec na margo protestu.

Europoslankyňa Monika Beňová zdôraznila, že oni čakajú na ospravedlnenie márne. "Nám sa nikdy za sprosté urážky nikto neospravedlnil, ale ok. Na tribúne nebolo počuť čo vykrikovala nejaká skupina pod tribúnou. Na mňa tiež pískali a vykrikovali keď som tam vystupovala. Nerobím z toho drámu, politika má žiaľ aj takúto tvár na mítingoch," poznamenala Beňová a dodala, že nahnevaní ľudia majú všetkého plné zuby.

"Ale garantujem všetkým zlomyseľným kritikom, že drvivá väčšina účastníkov nič neprístojné na adresu prezidentky nevykrikovala. Robí sa tu teraz z toho dráma? Tak na rozdiel od vyšetrovateľky ktorej chceli ublížiť a nazývali ju rôznymi “menami” a nikto sa jej rovnako dodnes neospravedlnil, ja sa Vám Zuzana Čaputová ospravedlňujem za nadávky. Hnev a nesúhlas s Vami sa dá vyjadriť slušne," reagovala Beňová, ktorá zdôraznila, že sa prezidentke ospravedlňuje, ako žena žene. 

Ostrá kritika politikov

"Kam mám emigrovať, keď sa po voľbách tento blázon dostane k moci?  Toto mi píšu ľudia, vzdelaní lekári, učitelia, ľudia, ktorí vytvárajú hodnoty a posielajú mi toto video Fica," začala europoslankyňa na sociálnej sieti. 
"Je desivé, čoho je tento politik schopný, aby si zachránil už nielen preferencie, ale aj slobodu. Roky tu vytváral korupčnú chobotnicu z ľudí ako Bödör, Kočner, Bašternák, či Výboh. Roky vytváral zo Slovenska krajinu, v ktorej je možné zavraždiť investigatívneho novinára a jeho snúbenicu," pokračovala ďalej. 
"Toto sú fakty, Robert Fico a nie tie vaše politické blaboly. Toto sú fakty z Kočnerovej Threemy, pred ktorou sa nemôžete skryť. „Ján Kuciak, Veľká Mača 558, Galanta.” Hovorí Kočner Tóthovi “Ak sa Smer neudrží pri moci, všetci skončíme v base.” Hovorí Kočner Bödörovi," uzavrela Ďuriš Nicholsonová. 

Kritikou nešetril ani bývalý poslanec NR SR Martin Poliačik, ktorý svoju kritiku smeroval práve smerom k europoslankyni Monike Beňovej (Smer-SD). 

Súvisiace články