Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ostrá hádka na tlačovke OĽaNO. Jana Bittó Cigániková a Igor Matovič sa do seba tvrdo pustili
Zdielať na

Ostrá hádka na tlačovke OĽaNO. Jana Bittó Cigániková a Igor Matovič sa do seba tvrdo pustili

BRATISLAVA / Líder OĽaNO sa nezaprel a za návrhmi SaS, aby koalícia vylúčila hnutie Sme rodina vidí dohodu so stranou Hlas-SD na povolebnej spolupráci. To nenechala len tak predsedníčka zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigániková (SaS) a do ministra financií sa poriadne obula.

"Podrazili ťa aj vlastní," zakričala poslankyňa SaS počas tlačovej konferencie hnutia OĽaNO po hlasovaní o vydaní Roberta Fico na väzobné stíhanie. Z OĽaNO nepodporili vydanie expremiéra dve poslankyne - Katarína Hatráková a Romana Tabak, ktorým hrozí za takéto hlasovanie vyhadzov z klubu. Sme rodina sa jednotne zdržala a tak za vydanie Roberta Fica kompletne hlasovala len SaS.

Igor Matovič sa však neovládol a opäť sa pustil do koaličného partnera. Tí, ktorí očakávali, že svoj hnev obráti proti hnutiu Sme rodina Borisa Kollára, ten by sa škaredo prerátal. Líder OĽaNO sa pustil do Sulíkovej SaS. Bittó Cigániková mu okamžite vrátila úder:

​"Príde vám v poriadku útočiť na koaličného partnera, ktorého celý klub hlasoval za vydanie Roberta Fica? Igor príde ti toto normálne? Nevieš sa aspoň v tejto chvíli správať normálne? Hanbi sa Igor," rozčúlila sa Jana Bittó Cigániková, ktorá dala Igorovi Matovičovi ochutnať vlastnú medicínu. Práve líder OĽaNO patril k najaktívnejším narušovateľom tlačových konferencií. 

Tým však poslankyňa a predsedníčka zdravotníckeho výboru ani zďaleka neskončila. Pustila sa do Michala Šipoša a pár teplých slov venovala aj Jožovi Pročkovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie