Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Exminister zahraničných vecí skončil v nemocnici, namiesto pracovnej cesty prišla operácia
Zdielať na

Exminister zahraničných vecí skončil v nemocnici, namiesto pracovnej cesty prišla operácia

BRATISLAVA / Od momentu, keď prezidentka prijala jeho demisiu sa Ivan Korčok stratil verejnosti z očí. Aktuálne sa však prihlásil a verejnosti sa prihovoril rovno z nemocnice.

Vzdal sa kresla ministra zahraničných vecí a zároveň odmietol lídra kandidátky strany SaS. Ivan Korčok, ktorý sa neplánuje vrátiť ani ku kariére diplomata zažil nepríjemné prekvapenie. Namiesto pracovnej cesty a medzinárodnej konferencie skončil na operačnej sále. 

"Dnes som mal byť v lietadle na Syr Bani Forum v Abu Dhabi a namiesto toho mam už teraz po akútnej operácii oka. Žiaden úraz som nemal, nič, len som už dlhšie nevidel dobre na pravé oko - á la niečo tam mám, poznáte to," začal bývalý kariérny diplomat a minister zahraničných vecí svoj príspevok z nemocničnej izby. 

"Našťastie, ešte pred odletom som išiel k mojej očnej lekárke - pani primárke Hlaváčkovej z Nemocnice u Sv. Michala a tá mi okamžite zrušila let a poslala ma k špecialistom v Ružinovskej nemocnici kde ma zoperovali," pokračoval exminister azdôraznil, že za to lekárke ďakuje. 

"Dúfam, že budem ok, hoci ma čaká 6-8 týždňov kľudový režim a hlavne bez športu, toto neviem ako zvládnem a ako moja manželka so mnou vydrží. Rovnako dúfam, že všetko pôjde bez komplikácí, ale aj tak považujem za svoju povinnosť sa už teraz poďakovať obom lekárkam a ich nemocniciam," uzavrel exminister zahraničných vecí a európskych záležitostí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie