Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Prognózy konšpirátorov nevychádzajú: Už dávno sme mali byť mŕtvi, a mrznúť, vyhodnocoval minister Káčer
Zdielať na

Prognózy konšpirátorov nevychádzajú: Už dávno sme mali byť mŕtvi, a mrznúť, vyhodnocoval minister Káčer

BRATISLAVA / So starým rokom sa treba rozlúčiť aj s humorom a ten určite nechýba aktuálnemu ministrovi zahraničných vecí Rastislavovi Káčerovi. Minister sa zamyslel nad prognózami tých, ktorí sa výrazne v odhadoch splietli už nejeden krát.

"Rozmýšľam nad prognózami. Pred dvoma rokmi sa začali COVID očkovania. Už som dávno mal byť pod drnom, alebo aspoň nejaká postihnutá kalika," začal minister na sociálnej sieti a vyrátaval ďalej. 

"Po podpise Zmluvy o obrannej spolupráci sme už mali byť úplne obsadení Američanmi a už mali rabovať a znásilňovať. Alebo minimálne inštalovať jadrové rakety," pokračoval Káčer a dodal, že keďže sme si dovolili pomáhať Ukrajincom už dávno sme mali trpieť. 

"A keďže sme si dovolili podporiť boj Ukrajincov za ich (a aj našu) slobodu, už sme mali vytrestaní Putinom mrznúť, dochnúť od hladu a jazdiť len na bicykloch. Na tie farmafirmy, Američanov a už ani na tých Rusov sa nedá vôbec spoľahnúť," doplnil minister s humorom. 

Do diskusie sa pritom zapojil aj veľvyslanec SR v Londýne Róbert Ondrejcsák, ktorý poznamenal, že "tu sa neda predpovedať ani minulosť, nie ešte budúcnosť..." Káčer pobavene pokračoval tým, že garnacie v štáte sú nulové. "Ako k tomu prídu takí staněkovia a chmelári? Tu už nikto nič negarantuje? Takáto anarchia...," uzavrel šéf diplomacie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie