Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
LENČ o výrokoch Matoviča: Alternatívna realita profesionálneho klamára a traviča studní
Zdielať na

LENČ o výrokoch Matoviča: Alternatívna realita profesionálneho klamára a traviča studní

BRATISLAVA / Igor Matovič na tlačovom brífingu pred Prezidentským palácom obvinil prezidentku Zuzanu Čaputovú, že dva týždne kryla kauzu Samuela Vlčana. Dôvodom malo byť podľa lídra OĽaNO to, že pravou rukou dočasne povereného ministra bol kandidát za PS. Jozef Lenč tvrí, že líder OĽaNO je profesionálny klamár.

"Majiteľ súkromnej firmy OĽaNO s.r.o. sa opäť rozhodol vniesť Slovensko do jeho alternatívnej reality plnej lží. Travič studní sa hrá na najčestnejšieho človeka, ktorý nám hovorí, že "ľudia si zaslúžia pravdu a istoty". Postavil sa s poskokmi pred prezidentský palác a (vďaka médiám) vypustil klasický elixír traviča studní," začal politológ Jozef Lenč. 

Politológ zdôraznil, že expremiér a exminister financií Igor Matovič viackrát zopakoval, že Vlčan je jednoznačne nominant Eda Hegera, "pretože on s tým nič nemá, lebo už dva týždne nebol premiérom"

"Opakovane hovoril, že dva týždne vedel o tom,  že je tam kauza a chcel to ututlať a vláda preto padla na zbabelosti Eda Hegera, lebo to neurobil. Vládu povalila zbabelosť Hegera a prezidentky Čaputovej," pokračoval Lenč s tým, že Matovič vychádza z toho, že o kauze mala hlava štátu vedieť približne dva týždne. 

Za všetko môže akýsi Ondráš

"Keďže o kauze ministra Vlčana vedela aj prezidentka, mala by vyvodiť zodpovednosť, ako to urobil Heger - ak je to pravda - a podľa Matoviča je to samozrejme pravda, lebo to hovorí  len on a preto by mala (asi) odstúpiť," dodal politológ.

"Za všetko môže akýsi Martin Ondráš pravá ruka Vlčana, ktorý je z Progresívneho Slovenska a teda za všetko môže Progresívne Slovensko. Ondráš je škodná a robí proti záujmom Slovenska - teda aj Progresívne Slovensko je proti záujmom Slovenska - teda prezidentka je proti záujmom Slovenska a za Slovensko bojuje len "pravdovravný" Igor," uzavrel politológ. 

Súvisiace články