Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kollárových "pár faciek" už vyšetruje NAKA. Hamran potvrdil možné sledovanie, Kollár sa bráni
Zdielať na

Kollárových "pár faciek" už vyšetruje NAKA. Hamran potvrdil možné sledovanie, Kollár sa bráni

Zdroj: TASR

BRATISLAVA / O krokoch NAKA informoval policajný prezident Štefan Hamran.

Boris Kollár sa na tlačovej konferencii v utorok priznal, že zbil svoju expartnerku Barboru Richterovú. Tá na neho aktuálne podala trestné oznámenia. Kollár to odôvodňoval tým, že po ňom zo vzdialenosti 5 metrov hodila ich spoločného syna Artura. Z tlačovej konferencie ušiel s plačom. 

Richterová podala na Borisa Kollára trestné oznámenie z dôvodov, že sa obáva o svoj život. V oznámení uviedla, že ju sledujú príslušníci SIS. SIS aj Boris Kollár toto obvinenie odmietli. Policajný prezident potvrdil, že NAKA v súvislosti s prípadom už podniká kroky. 

Štefan Hamran o vyšetrovaní NAKA:

Kollára vyzýva na odchod aj PS​

Predsedu NR SR včera vyzvali na odchod "demokratky" od Hegera. Argumentovali tým, že takéto správanie je neakceptovateľné a ženy sa nebijú za žiadnych okolností. Na odchod vyzvali Borisa Kollára aj niektorí poslanci Smer-SD. Hlas-SD mu zase pripomenul minulosť, kedy sa z postu odchádzalo aj za menej. 

"NAKA ide vyšetrovať prípad zbitej partnerky Borisa Kollára, ako aj podozrenie zo zneužívania štátnej moci na jej sledovanie. Progresívne Slovensko preto žiada odchod Borisa Kollára z postu predsedu Národnej rady SR, a dôkladné a nezávislé vyšetrenie všetkých podozrení," uviedol šéf Progresívneho Slovenska Michal Šimečka. ​

​K novým okolnostiam sa na tlačovom brífingu vyjadril aj sám Boris Kollár:

Súvisiace články