Zatiahnuté
14°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Politológ sa obul do exministra práce: Toto je Krajniakovo KKK a kampaň hnevu a latentnej nenávisti
Zdielať na

Politológ sa obul do exministra práce: Toto je Krajniakovo KKK a kampaň hnevu a latentnej nenávisti

BRATISLAVA / Politológ upozornil aj na to, že Sme rodina si robí kampaň takpovediac "za naše".

"KKK - Krajniakovi kresťanskí konzervatívci," začal Jozef Lenč s tým, že Milan Krajniak si v rámci kandidátky Sme rodina vytvoril vlastnú platformu K4.

"Traja kresťania Krajniak, Lukáč, Pariľák a jedna kresťanka Hudecová sa štylizujú do pozície pokojnej konzervatívne sily, ktorá obohacuje kandidátku Sme rodina. Prioritným cieľom tejto konzervatívnej "frakcie" je "chrániť Slovensko pred progresívnymi experimentami"," pokračoval odborník ďalej. 

Pomáhame ako vieme?

Politológ zdôraznil, že súčasne dodávajú, že sú kompetentní, konzervatívni, konštruktívni a sú kresťania. "V duchu volebnej stratégie Sme rodina dodávajú, že "nie sme dokonalí, ale pomáhať vieme"," dodal na svojom profile ďalej. 

"Ako? Pomoc Krajniakových kresťanských konzervatívcov sa prejavila, ako inak, v štyroch "dobrých veciach", ktoré presadili (a my občania sme ich zaplatili, alebo ich v budúcnosti zaplatíme). Okrem rodičovského dôchodku, 14 dňovej materskej pre otcov a bezplatných poradní zaujme najmä to, že sa chváli vybudovaním detských ihrísk Rodinka. Tých ihrísk, ktorých výstavbu financovalo ministerstvo práce sociálnych vecí a rodiny, a ktoré údajne neboli štátom platenou aktivitou Sme rodina - ako sa to snažil vysvetľovať vtedajší minister Krajniak - no v konečnom dôsledku slúžia ako kampaňový ťahák pre KKK," vyjadril sa politológ.

Zdôraznil aj to, že jednou z prvých dotácií na ihrisko Rodinka dostala obec Nižný Hrabovec, "v ktorom je starostkou mama di tuti capi Marcela Pčolinská".

Kampaň plná hnevu a latentnej nenávisti, zhodnotil Lenč

"Lenže ak ste správni slovenskí kresťanskí konzervatívni križiak (KKK) nestačí vám sa len chváliť tým, čo ste za štátne urobili, ale potrebujete aj niečo, čím ľud vystrašíte. Draka. Démona. Progresívne "zlo". Krajniakovi konzervatívci cítia, že "sme pod veľkým tlakom progresívnych médií, elít a Bruselu", toto s tou pro-európskou zmenou rétoriky zatiaľ dobre nevyzerá, a preto je potrebné sa voči nim brániť," napísal ďalej Jozef Lenč. 

Dodal aj to, že S,e rodina tvrdí, že je potrebné zabrániť "progresívnym tlakom a snahám o kolonizáciu". "Kto nás chce kolonizovať? Brusel, progresívci, LGBTI+ ľudia, moslimovia? Nevieme. No brániť sa voči tomu musíme. K4 sa rozhodla, že v týchto voľbách Slovensko ochráni a s ním aj manželstvo a rodinu (i tú neštandardnú akou je rodina Borisa Kollára), život a tiež deti a mládež a to najmä pred progresívnou indoktrináciou. A to zdá sa najmä šírením bludov, konšpirácií a latentnej nenávisti," uzavrel odborník. 

Súvisiace články