Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nervózny a útočný Boris Kollár: Zažili sme jeden smiešny policajný cirkus
Zdielať na

Nervózny a útočný Boris Kollár: Zažili sme jeden smiešny policajný cirkus

BRATISLAVA / Boris Kollár sa vyjadril k zásahom, ktoré sa dnes konali v jeho firmách. Policajnému vedeniu vyčíta aj biele košele. Inšpiráciu by si mali podľa neho vziať od amerických policajtov.

"To, čo sme dnes zažili na Leškovej ulici, bol jeden smiešny policajný cirkus," začal Kollár s tým, že v policajnom zbore nevie pravá ruka, čo robí ľavá. Polícia si mala podľa neho vziať faktúry a zmluvy, ktoré má dávno na NAKA. Dodal, že zasahujúci príslušníci boli korektní, ale nič to nemení na tom, že je to podľa neho zásterka. 

Nervózny a útočný Kollár

Boris Kollár trvá na tom, že všetky dôkazy mala NAKA už tri mesiace a doručiť ich tam mala právnička. "Ja nemám s pánom Borguľom podnikateľsky nič spoločné," dodal Kollár. Zdôraznil, že spoločnosť spolupracuje a nikto nebol zadržaný. 

"Zavreli nám hranice," pokračoval Kollár s tým, že celý tento "cirkus" má prekryť neschopnosť vedenia polície a jeho zlyhania. Vedeniu polície, ale aj Danielovi Lipšicovi (ÚŠP) vyčíta spôsob, akým chodia ustrojení na tlačové konferencie. Nepozdávajú sa mu "vykasané biele košele"

Okrem Borisa Kollára čelila zásahu aj firma jeho bývalého člena klubu Martina Borguľu. Počas tlačovej konferencie sa Boris Kollár oprel do novinárov z Denníka N, ale aj Sme. "Vy ste propagandisti," povedal s tým, že im už nebude odpovedať na žiadne otázky, lebo sú podľa neho PR agentúra. "Osem rokov som bol zdržanlivý, ale už stačilo," povedal Kollár. 

Súvisiace články