Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
OĽaNO je sa zrejme stretne s SaS: Sme pripravení na rokovanie do neskorých večerných hodín, hovorí Šipoš
Zdielať na

OĽaNO je sa zrejme stretne s SaS: Sme pripravení na rokovanie do neskorých večerných hodín, hovorí Šipoš

BRATISLAVA / OĽaNO a SaS sa majú dohodnúť na spoločnom rokovaní. Povedal to šéf klubu OĽaNO Michal Šipoš po neotvorení stredajšej (14.9.) schôdze.

Šipoš na tlačovej konferencii povedal, že s poslancami SaS, ktorí prešli do opozície, sú ochotní rokovať. Reagoval tak na tlačovú konferenciu liberálov. "Pre korektnosť musím povedať, že po skončení tlačovej konferencie mi Richard Sulík zavolal," povedal Šipoš s tým, že OĽaNO je pripravený na spoločné stretnutie. "S SaS sme ochotní rokovať aj dnes do večerných hodín," dodal.

"Treba nám dať signál, že je ochota rokovať," povedal šéf SaS Richard Sulík ešte pred brífingom poslancov OĽaNO. Dodal, že sú opozičnou stranou no zároveň sú otvorení rokovaniu.

Počas prvého pokusu otvoriť 72. schôdzu NRSR chýbali traja poslanci Matovičovho hnuti. "Dvaja kolegovia uviazli v zápche," povedal Šipoš s tým, že na druhý pokus na otvorenie schôdze, ktorý bol o 9.30, boli prítomní všetci poslanci za OĽaNO. Výnimkou bola jedna poslankyňa, ktorá bola na operácii. Tému meškania na parlamentné schôdze však plánuje prebrať na poslaneckom klube.

Súvisiace články

Najčítanejšie