Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ďalší útok na LGBT+ komunitu: Muž nadával mladému chlapcovi do buz*rantov kvôli nákupu a taške
Zdielať na

Ďalší útok na LGBT+ komunitu: Muž nadával mladému chlapcovi do buz*rantov kvôli nákupu a taške

BRATISLAVA / Jeden z členov LGBT+ komunity sa podelil s tým, čo podľa jeho vyjadrenia je každodenná realitou príslušníkov sexuálnych menšín. V hypermarkete ho napadol cudzí chlap, ktorý stál za ním v rade k pokladni.

Incident sa udial večer v reťazci, kde mala byť jedna pokladníčka na celú predajňu. "Pán zo šóry mi uštedril hneď niekoľko invektív," uviedol dotyčný mladý muž, ktorého meno redakcia na jeho žiadosť nezverejní, hoci jeho identitu pozná. 

Dotyčný pán mal na mladého muža útočiť nielen kvôli jeho doplnkom, ale aj nákupu. "Som ten mladý s kabelkou," uviedla obeť verbálneho útoku s tým, že mal len obyčajné hipsterské vrecúško. "Som buzerant kvôli mne a mojim párkom, petržlen a karotku považoval za párky, čakajú ľudia v rade a mám si uvedomiť, že ľudia majú na rozdiel odomňa rodiny a deti za ktorými sa ponáhľajú," vyrátaval mladý muž na sociálnej sieti ďalej. 

Obeť útoku priznala, že toto všetko v ňom vyvolalo zlosť a pánovi vulgárne vynadal. "Pán ma špehoval k výťahu a chcel mi streliť, zasiahol šilt čapice. Navrhol som, že zavolám políciu a pán sa v momente vyparil," uviedol mladý muž a na záver dodal: "Priatelia, že nás nenávidia, už vieme. Pripravte sa na podobnosti, buďte silní". 

Súvisiace články

Najčítanejšie