Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matovič zhadzoval Bittó Cigánikovú na sociálnej sieti. Je to malomeštiak a malý človek, reaguje Štefančík
Zdielať na

Matovič zhadzoval Bittó Cigánikovú na sociálnej sieti. Je to malomeštiak a malý človek, reaguje Štefančík

BRATISLAVA / Expremiér a aktuálny minister financií Igor Matovič (OĽaNO) opäť perlil na sociálnej sieti. Odvolanú šéfku zdravotníckeho výboru nazval Tepšou, citujúc Romanu Tabak. Je to malý človek a malomeštiak, reagoval politológ Radoslav Štefančík pre Noviny PLUS TV JOJ.

SaSkári si odvolali Cigánikovú, napísal Matovič na sociálnej sieti s neskrývaným nadšením.

"Keď mi naši poslanci z OĽANO povedali, že nebudú mať krvavé oči - ukážu gesto voči SaS a nezúčastnia sa hlasovania o odvolaní Cigánikovej, povedal som si, že frajeros. Podržať tak neschopnú vulgárnu osobu, to chce fakt tonu pokory a sebazaprenia. Prišla voľba. A výsledok? Zúčastnilo sa 91 poslancov a z toho 67 ZA odvolanie. Takže odvolaná," napísal Matovič na sociálnej sieti. 

"Lenže úplná krása je skrytá v pravidlách - ak by sa voľby nezúčastnilo 20 SaSkárov, voľby by boli neplatné a naďalej by bola šéfkou zdravotníckeho výboru. Oni si ju sami odvolali," pokračoval expremiér s tým, že zabudol dodať, že skutočnosť, že sa OĽaNO voľby nezúčastní zabudli SaS povedať.

315181350_10226431458284228_8048377679358284774_n

"Fakt nechápem, ako sa niekto môže roky hrať na fachmana v matematike a neovláda ani jej základy. #Karma #KtoDruhemuJanuSamDoNejSam … ale možno je to všetko inak. SaSkári Janu sami neznášajú a predpokladať, že sú všetci takí neschopní, je trochu naivné. A tak ešte reálnejší môže byť scenár, že ju úmyselne potopili vlastní, aby im už nerobila hanbu v tak dôležitej pozícii. Hmm," dodal minister financií na záver. 

Vládnu nám kolotočári, odkazuje Štefančík

Politológ správanie bývalého tretieho najvyššie postaveného človeka v štáte označil za úplné dno. "Vládnu nám kolotočári spolu s vlekármi. Je to suterén. Takýto suterén, aký vidíme na Slovensku dnes sme dlho nezažili. Možno, keď Mečiar hulákal po novinároch a oponentov nazýval prďúsmi," vyjadril sa politológ pre Noviny PLUS TV JOJ a dodal, že Mečiara svojim správaním Matovič už dávno predbehol. 

Na margo toho, že minister svoj príspevok upravil, poznamenal politológ: "Je to dôkaz, aký je to malomeštiak a malý človek."

Súvisiace články

Najčítanejšie