Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Radičová nasledujúci rok očakáva neistotu: Kým bude trvať vojna, jej dopady budeme zažívať, tvrdí
Zdielať na

Radičová nasledujúci rok očakáva neistotu: Kým bude trvať vojna, jej dopady budeme zažívať, tvrdí

BRATISLAVA / Bývalí politici Iveta Radičová a Marek Maďarič zhodnotili svoj predchádzajúci rok a prezradili, čo očakávajú v tom nasledujúcom.

Slovensko oslavuje 30 rokov samostatnosti. Pri tejto prílžitosti pozvanie do štúdia relácie Analýzy Na hrane TV JOJ prijali expremiérka a bývalý minister financií.

Počas relácie sa obaja vyjadrili k doterajšiemu vývoju samostatnej krajiny. Síce obaja pôvodne pôsobili na opsčných politických brehoch, počas diskusie vedeli nájsť spoločnú reč.

"My sme sa pomaly rozbiehali, skôr stangovali," vyjadrila sa Radičová k doterajšiemu vývoja samostatného Slovenska. Maďarič v relácii Analýzy Na hrane povedal, že jedným z najviac zlomových bodov v rámci vývoja samostatnej krajiny bol vstup Slovenska do EÚ. 

"My sme štát toho typu, druhu a veľkosti, že niekam patriť musíme," povedal exminister s dôvetkom, že nie je lepšej alternatívy než patriť do EÚ.

Expremiérka aj bývalý minister školstva pre Noviny PLUS TV JOJ prezradili, čo sa mi v uplynulom roku podarilo či naopak nepodarilo a čo očakávajú v tom nasledujúcom roku. Ich odpovede si môžete pozrieť vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie