Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Heger netradične zagratuloval Sulíkovi k narodeninám: Strašná trapošina, reagujú Mladí SaSkári
Zdielať na

Heger netradične zagratuloval Sulíkovi k narodeninám: Strašná trapošina, reagujú Mladí SaSkári

BRATISLAVA / Na netradičnú gratuláciu povereného premiéra k narodeninám Richarda Sulíka reagovala mládežnícka organizácia SaS.

Poverený predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) posledné dni rokuje o novej parlamentnej väčšine. So stranou SaS sa oficiálne začne zhovárať až potom, keď sa ich líder vráti zo zahraničia. Práve poslanci za SaS môžu mať pri zostavovaní novej parlamentnej 76-tky rozhodujúce slovo.

Richard Sulík vo štvrtok (12.1.) oslavuje narodeniny. Poverený predseda vlády chcel svojmu politickému kolegovi k sviatku netradične zablahoželať. 

"Milý Richard, prajem ti všetko najlepšie k narodeninám. Keď budeš pri sfukovaní sviečok na torte zatvárať oči, môžeš si niečo pekné priať," píše sa v statuse Hegera. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby na priloženej fotografii nebol zobrazený poverený predseda vlády v hokejovom drese s nadpisom "Heger 76".

Netradičné blahoželanie sa nezaobišlo bez reakcie ľudí, ale i predstaviteľov politiky. "Toto je strašná trapošina. Keby ste vy sfúkli Matoviča v lete, tak máte vládu s ústavnou väčšinou," reagovali Mladí SaSkári prostredníctvom komentára. Je to mládežnícka organizácia ekonomických liberálov.

Na status Hegera reagoval aj nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). "Pán Heger živnostníkom chodia faktúry za energie o 600% vyššie a vy idete ,,sfúknuť” sviečky? Už sa odlepte zo stoličky pobaľte kufre a umožnite ľuďom aby si demokraticky zvolíli novú vládu vo voľbách, pretože vy ste zlyhali," napísal.

Súvisiace články

Najčítanejšie