Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rastislav Káčer o Matovičovi: Takto sa správa len úplný podliak. Papalášizmus mu môže závidieť aj Fico
Zdielať na

Rastislav Káčer o Matovičovi: Takto sa správa len úplný podliak. Papalášizmus mu môže závidieť aj Fico

BRATISLAVA / Káčer vracia úder. Po tom, čo sa do dočasne povereného lídra našej dipomacie pustil šéf "obyčajných" na seba odpoveď Rastislava Káčera nenechala dlho čakať. Je jasné, že vojna sa začala a pôjde o poriadnu pouličnú bitku.

"Človek čo mení rétoriku ako chameleón farbu. Ficovi predlžovanie ochranky zúrivo vyčítal. Sám ochranku, na ktorú nemá nárok, využíva dodnes, takmer dva roky," napísal dočasne poverený minister zahraničných vecí Rastislav Káčer (Demokrati).

Poznamenal, že Matovič kritizoval papaláštvo a niet horšieho papaláša ako on. "Takto sa správa len úplný podliak. Ale to nás pravda neprekvapuje. Takže tento náš hrdina, ktorý dva roky s majákom a ochrankou brázdi bratislavské ulice, že chodci odskakujú ako kobylky v tráve, ide bez ochranky do Michaloviec," dodal ďalej reagujúc na príspevok Igora Matoviča, kde všetkých pozval, aby sa s ním zúčastnili diskusie v Michalovciach.

"A ide na slušňáka, nie ako hulvát Káčer. Lebo ten si teda dovolil. Revúcemu stádu, zozbieraného Bratmi za brata, alias ruskou spravodajskou službou, slovenskými náckami a MUDr. Liptákom, ktoré ziapalo najhoršie nadávky a vyhrážky, verte vaša fantázia je slabá, že nepočul moderátorku vedľa seba - tak týmto si dovolil povedať, že revú ako paviány a správajú sa ako dobytok," zhodnotil Káčer ďalej. 

Matoviča označil za pokrytca s papaláškym syndrómom, ktorý by mu aj Fico mohol závidieť. "Človek, ktorý permanentne, verbálne, písomne a nevyberane uráža hlavu štátu a takmer každého, kto sa dostane do jeho hľadáčika. Tragédia slovenskej politiky, hrobár posledných zvyškov viery občana v štát. Hádam to raz ocení aj sám veľký Vladimír Putin nejakým rádom Sputnika," vyčítal dočasne poverený minister ďalej a je zrejmé, že konflikt medzi vedením OĽaNO a Demokratmi sa bude len prehlbovať.

Podľa Káčera bol Igor Matovič síce neschopný premiér, ale jedno sa mu uprieť nedá. "A mala by to primerane oceniť aj Slovenská spoločnosť anestéziológie a intenzívnej medicíny. Politickú mŕtvolu Smeru oživil ani nie z klinickej smrti, ale z hrobu. Na človeka, čo nevie bez podvodu ani diplomovku napísať to je slušné," uzavrel dočasne poverený minister. 

Súvisiace články

Najčítanejšie