Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
WWF zaujalo stanovisko k Huliakovým tvrdeniam, za nepravdivé ich označil aj Rizman
Zdielať na

WWF zaujalo stanovisko k Huliakovým tvrdeniam, za nepravdivé ich označil aj Rizman

BRATISLAVA / Voči vyjadreniam Rudolfa Huliaka sa postavila nielen organizácia WWF, ale aj samotný Juraj Rizman. WWF potvrdila, že u nich partner hlavy štátu nikdy nepôsobil.

Voči tvrdeniam Rudolfa Huliaka sa ohradila enviroorganizácia WWF. "Dňa 19. 10. 2023 sa Rudolf Huliak opakovane lživo vyjadril o organizácii WWF Slovensko. Jeho tvrdenie, že Juraj Rizman je "nositeľom myšlienky a predstaviteľom" WWF na Slovensku je nepravdivé. Juraj Rizman nikdy nebol a nie je s organizáciou WWF Slovensko v žiadnom vzťahu, nepôsobí ani nepôsobil v jej orgánoch, ani ju nereprezentuje, formálne ani neformálne. Opätovne žiadame politikov, aby pri svojich aktivitách nepoužívali lži, pretože tým ničia dôveru slovenských občanov k verejným inštitúciám," uviedla slovenská pobočka medzinárodnej organizácie. 

Reaguje aj Rizman

"Prosím Vás - to je dáka šialená tipovačka? Toto je asi tretia, či štvrtá enviro organizácia, s ktorou ma za ostatných 48 konšpirátori a na nich napojení politici spájajú a ja som pre ňu nikdy nerobil. Nebolo by jednoduchšie pozrieť sa na zoznam organizácií, pre ktoré som naozaj robil a zmieriť sa s tým, že tie subjekty žiadne environmentálne europrojekty, ani peniaze od MŽP SR, nemali? Fakt sa chcú takto strápňovať ďalej?" napísal bývalý šéf Greenpeace na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie