Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Juraj Krúpa: OĽaNO má len jediného šefkuchára. Veľkých tektonických zlomov bolo niekoľko
Zdielať na

Juraj Krúpa: OĽaNO má len jediného šefkuchára. Veľkých tektonických zlomov bolo niekoľko

BRATISLAVA / Juraj Krúpa minulý týždeň opustil poslanecký klub OĽaNO Igora Matoviča. V 24podcaste prehovoril o pomeroch v Matovičovom hnutí, ale aj o svojich ďalších plánoch po vstupe do SaS. OĽaNO je podľa jeho vyjadrení hnutím jediného muža.

Juraj Krúpa je známy tým, že si nedáva servítku pred ústa a svojej povesti dostál aj v 24podcaste TV JOJ, kde sa otvorene rozhovoril o tom, ako to funguje v hnutí Igora Matoviča. Krúpa uviedol, že Igor Matovič svojich poslancov pri schvaľovaní prorodinného balíčka zavádzal, keď tvrdil, že je rozpočtovo krytý a prezentoval ho ako dejinný tektonický zlom.

Vyjadril sa, že Matovičovo hnutie má len jedného kuchára, ktorý varí menučka. Svojím vyjadrením nový člen poslaneckého klubu SaS potvrdil to, čo politológovia a komentátori rozprávajú už roky - OĽaNO je hnutím jediného muža a poslanci sú zamestnanci jeho s.r.o.

Liberálne krídlo robilo, čo mohlo

Poslanec a predseda brannobezpečtnostného výboru Juraj Krúpa zdôraznil, že liberálne krídlo v rámci OĽaNO robilo, čo mohlo a to napriek tomu, že ich ultrakonzervatívci valcovali. Zákon, ktorý sa zaoberal drakonickými trestami za marihuanu, riešil v rámci klubu rok. Krúpa akcentoval aj to, že vďaka liberálnemu krídlu sa v prípade mnohých zákonov obrúsili hrany. 

Viac sa dozviete vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie