Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Na hrane TV JOJ: Povinné očkovanie, vtipy aj kauzy z polície. Tieto videá z relácií si pozreli státisíce divákov
Zdielať na

Na hrane TV JOJ: Povinné očkovanie, vtipy aj kauzy z polície. Tieto videá z relácií si pozreli státisíce divákov

BRATISLAVA / Najpopulárnejšie videá z relácií Na hrane a Analýzy Na hrane? Pripravili sme pre vás výber podľa sledovanosti na sociálnych sieťach.

Obľúbené diskusné politické relácie Analýzy Na hrane a Na hrane TV JOJ sa vracaju. Prvé Analýzy Na hrane venované zdravotníctvu si budete môcť pozrieť už budúci utorok 11. januára 2022. Zatiaľ sme si pre vás pripravili výber videí, ktoré vás zaujali najviac. 

Povinné očkovanie sa stalo jednou z najhorúcejších tém posledných týždňov, až mesiacov. Povinným očkovaním sa zaoberali aj hostia Poslednej relácie Na hrane ministerka Mária Kolíková a líder opozičného Hlasu-SD poslanec a expremiér Peter Pellegrini. Video s názvom Čo pplánuje vláda s povinným očkovaním, si pozrelo viac ako 281-tisíc ľudí.

​Viac ako 71-tisíc ľudí zaujali aj otázky, ktoré do vysielania posielajú diváci. Politici na ne reagujú v limestreame po hlavnej relácii na sociálnej sieti. Najviac ľudí zaujímali otázky z poslednej relácie, ktoré boli smerované na ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú (nom. SaS) a Petra Pellegriniho (Hlas-SD).

Spomínate si recept na rožky predsedu SaS Richarda Sulíka? Toto video, ktoré pobavilo divákov TV JOJ ste ocenili aj na sociálnech sieťach. Pozrelo si ho viac ako 62-tisíc ľudí. Ide samozrejme o staršie video, ktoré sa nahrávalo ešte pred voľbami. Vďaka receptu aktuálneho ministra hospodárstva je však stále aktuálne a baví aj dnes. 

​Ani politikom nechýba humor, čo pri natáčaní poslednej relácie potvrdil aj Peter Pellegrini, ktorý sa chcel chopiť úlohy moderátora. V tomto prípade skončilo video v popularite na štvrtom mieste a pozrelo si ho 61,5-tisíc ľudí. 

​Medzi vami, divákmi, zabodoval aj dočasne poverený šéf Štefan Hamran. Jeho vyjadrenie ku kauze sprenevery štátnych zdrojov na úrade v Pezinku ste ocenili 48,9-tisíc prezretiami. 

Najčítanejšie