Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
EXKLUZÍVNE: Plačkovej prvá reakcia po noci strávenej v cele. Som poctivá podnikateľka
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Plačkovej prvá reakcia po noci strávenej v cele. Som poctivá podnikateľka

BRATISLAVA / Influencerka Zuzana Plačková strávila podľa informácií televízie JOJ noc v policajnej cele v Galante. Štábu televízie sa ju podarilo pri odchode z policajnej stanice nakrútiť a poskytla aj prvú reakciu. Som poctivá podnikateľka.

Plačková svoju vinu odmieta a stále trvá na tom, že sa vyjadrí po prepustení na svojom instagramovom profile. "Ja sa vyjadrím na svojom instagrame po prepustení, to bude najlepšie," uviedla Plačková. Na otázku, či si myslí, či ju prepustia v dohľadnej dobe odpovedala: "Ja si myslím, že určite."

Svoju vinu odmieta. "Ja som čestný a podnikavý človek a myslím si, že ľudia, ktorí ma poznajú a sledujú na mojom instagrame, tak sú si toho vedomí. Takže vyjadrím sa na instagrame," dodala v exkluzívnom rozhovore pre TV JOJ. 

Influencerku Zuzanu Plačkovú z Galanty predviedli na výsluch do Trenčína. Pri príchode v putách varovala všetkých ľudí, aby si dávali pozor na to, s kým sa stretávajú.

Z Galanty Plačkovú previezli na výsluch do Trenčína. Po tom, ako vystúpila z auta, len varovala ľudí. 

"Ja neviem čo to je, aké sú pokyny. Dúfam, že sa to všetko čo najskôr vysvetlí. Chcem odkázať všetkým ľuďom, dávajte si pozor s kým sa stretávate, lebo môžete byť hodení do jedného vreca s určitými ľuďmi ani o tom nemusíte vedieť," uviedla Plačková. 

​​Zuzanu Plačkovú v pondelok v skorých ranných hodinách zadržali policajti spolu s jej manželom Reném v rámci rozsiahlej policajnej akcie na západnom Slovensku. Počas akcie zadržali aj džudistu Tibora G., ktorý je údajne hlavou celej zločineckej skupiny. 

​Plačkovej okrem bytu a auta v bratislavskom Ružinove prehľadali aj rozostavaný dom v Miloslave. 

Súvisiace články

Najčítanejšie