Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ďalšia podvedená pacientka údajného chirurga. Michaele spôsobil zranenia, z ktorých sa lieči dodnes
Zdielať na

Ďalšia podvedená pacientka údajného chirurga. Michaele spôsobil zranenia, z ktorých sa lieči dodnes

SLOVENSKO / Televízia JOJ dlhodobo sleduje prípad ilegálnej kliniky estetickej chirurgie v centre Bratislavy a lekára, ktorého aktuálne polícia vyšetruje pre vážne poškodenie zdravia pacientov. Aj preto nás kontaktovala ďalšia žena, o ktorej doteraz slovenské vyšetrovacie orgány nevedia a bola klientkou tejto ilegálnej kliniky. Podľa jej tvrdení absolvovala u podozrivého lekára dva zákroky, ktoré jej spôsobili život ohrozujúce komplikácie, z ktorých sa lieči dodnes.

Pani Michaela hľadala kliniku, na ktorej by podstúpila estetický zákrok pre zväčšenie prsníkov. Na internete našla kliniku v centre Bratislavy a sprostredkovateľku, ktorá ju tam následne aj odviedla. Tak sa spoznala s doktorom, o ktorom dnes už nepochybuje, že jej následným zákrokom zničil zdravie. "Mne sa to pozdávalo a vyzeralo to zdravotne nezávadné. Dohodli sme si termín a prišla som na zákrok. Aplikoval mi to injekčne, v lokálnej anestéze," povedala Michaela. 

Michaela tvrdí, že jej lekár takmer na počkanie vstrekol do oblasti pŕs väčšie množstvo čírej tekutiny. Predtým ju ubezpečil, že je na taký úkon špecialista s medzinárodným certifikátom pre výkon ojedinelej metódy zväčšenia prsníkov. Až po niekoľkých týždňoch začala mať extrémne problémy. 

"Tá látka začala migrovať z pŕs po celom hrudníku a dostala sa mi všade. Dostala sa mi aj do pravej ruky a stále po tých piatich rokoch ju nemám v poriadku," uviedla Michaela. 

Látka, ktorú má pacientka dodnes po celom tele sa Michaele pokúsili odstrániť najskôr lekári na Slovensku, následne v Nemecku. Radikálny zákrok absolvovala až neskôr, keď skončila na urgentnom príjme a museli ju operovať v plnej narkóze. Dnes má za sebou 9 takých operácií a chce, aby podozrivého lekára začala je pre jej prípad vyšetrovať polícia. 

"Neviem, čo mám na to povedať. Aspoň po tých všetkých operáciách mám jeden prsník, ktorý vyzerá ako prsník. Druhý prsník sa nedá ani opísať. V okolí stehien mám hrozné jazvy, odkiaľ mi zobrali tkaninu," povedala Michaela. 

O všetkých skutočnostiach informuje televízia JOJ orgány činné v trestnom konaní písomnou formou. Podozrivú kliniku naďalej vyšetruje prokuratúra, tá už poslala žalobu na konkrétneho lekára. 

Skontaktovať sa s lekárom Ghazim je problematické aj dnes. Na adresách, ktoré uvádza obchodný register jeho firiem sme ho nezastihli. Mobil, s ktorým komunikoval donedávna aj s TV JOJ, je už nefunkčný. Len pripomenieme, že údajný chirurg bez potrebnej atestácie vykonával podobné operácie aj v Rakúsku kde čelil trestnému stíhaniu rovnako a teraz u nás.

Súvisiace články

Najčítanejšie