Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
EXKLUZÍVNE Peter Pellegrini pre Noviny PLUS TV JOJ: Správajte sa zodpovedne, urobte si PCR a choďte na sviatky za rodičmi
Zdielať na

EXKLUZÍVNE Peter Pellegrini pre Noviny PLUS TV JOJ: Správajte sa zodpovedne, urobte si PCR a choďte na sviatky za rodičmi

BRATISLAVA / Peter Pellegrini, líder strany Hlas-SD, považuje aktuálne opatrenia, ktoré v stredu schválila vláda za deravé a nelogické. Pre zdesených občanov, ktorí si uťahujú z otvorených vlekov a štedrovečernej večere na svahu, či v nákupnom centre. Expremiér má pre občanov jednoduché odporúčanie a výzvu.

V téme opatrení sa hostia poslednej relácie Na hrane TV JOJ pred vianočnými sviatkami zásadne nezhodli. Zatiaľ čo ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (nom.SaS) tvrdí, že vláda prijala opatrenie tak, aby boli čo najužitočnejšie a najjednoduchšie, Peter Pellegrini sa vyjadril, že sú na smiech. 

Podľa Márie Kolíkovej boli kroky vlády v súvislosti s opatreniami pochopiteľné. V súvislosti s nesúhlasom so zatvorenými školami poznamenala, že ministra školstva Branislava Gröhlinga (SaS) úplne chápe. Téma sa pritom zvrtla aj na to, že epitím odmietol rešpektovať aj minister hospodárstva a líder SaS Richard Sulík.

Diskusiu hostí Na hrane TV JOJ o opatreniach si môžete pozrieť vo videu:

​Chcete stráviť Vianoce s rodičmi? 

V rozhovore pre Noviny PLUS TV JOJ sa Peter Pellegrini vyjadril, že vláda by mala s občanmi komunikovať jasne a otvorene. "Opatrenia nesmú byť deravé," poznamenal na margo toho, že zákaz vychádzania neplatí medzi jednou a piatou ráno, ale aj na margo toho, že sa dá ísť na výlet do prírody aj mimo okres.

Čo občanom odporúča a  ako si predstavujú zodpovedný prístup? Dozviete sa v rozhovore

Súvisiace články

Najčítanejšie