Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ďalší konflikt v NR SR: Kvôli potýčke Matoviča s Mažgútom sa Pellegrini rozhodol potrestať média a občanov
Zdielať na

Ďalší konflikt v NR SR: Kvôli potýčke Matoviča s Mažgútom sa Pellegrini rozhodol potrestať média a občanov

BRATISLAVA / Osudným miestom sa stalo foyer NR SR, kde sa zdržujú nielen médiá, ale aj politici. Obaja poslanci sa mali podieľať na živom vstupe RTVS, ale nakoniec všetko dopadlo inak.

Konflikt po zasadnutí grémia riešil aj Peter Pellegrini. "Pokiaľ má poslanecký klub Slovensko a jeho predseda pán Šipoš neuistí, že sa podobné správanie nebude opakovať, tak zakážem vysielať živé vstupy z foyer budovy NR SR," povedal s tým, že žiaden politik si nebude môcť byť istý, či mu Igor Matovič nebude niečo stvárať za chrbtom. "Divadlo si budete robiť na ulici, ale nie v týchto priestoroch," povedal Pellegrini. 

Poriadne ostrá hádka

Namiesto spoločnej debaty sa pustili do konfliktu. Predseda hnutia Slovensko Igor Matovič a poslanec za Smer-SD Ján Mažgút sa dostali do konfliktu, ktorý bol pokračovaním ich stretu na brífingu pred Úradom vlády SR. ​

Padali slová o chrapúňoch a zdalo sa, že sa by mohol padnúť aj nejaký ten úder. Igor Matovič si chybu za provokáciu pre Noviny PLUS nepriznal, reagoval tým, že mu Mažgút poškodil káble na Raptore. 

​Igor Matovič zároveň tvrdí, že má pokračovanie ku konfliktu pred Úradom vlády SR a prisľúbil nové informácie na tlačovej konferencii. Kedy, či kde bude, však nešpecifikoval. 

Súvisiace články

Najčítanejšie