Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Plačkovej prvé slová po prepustení: Cítime sa nevinní, toto všetko je omyl
Zdielať na

Plačkovej prvé slová po prepustení: Cítime sa nevinní, toto všetko je omyl

PEZINOK / Sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku rozhodol o prepustení Plačkovej aj jej muža Reného, obžalovaných z drogovej trestnej činnosti. Do väzby tak nepôjdu. Manželia boli v cele policajného zaistenia od pondelka. Dvojica má byť údajne zapletená v drogovej trestnej činnosti.

Influencerka Zuzana Plačková sa na Instagrame ohlásila po skoro štyroch hodinách od svojho prepustenia. Na svojom profile uverejnila príbeh s textom: "Pondelky nemusia byť zlé. Len trošku nepríjemné." Práve Instagram označila za formu, ktorou bude komunikovať so svetom a  opíše svoje pocity z posledných dní. 

Manžel Zuzany Plačkovej sa vyjadril na Instagrame, že pre nich sa nič nezmení. "Chcem sa každému poďakovať. Vďaka Bohu sme tu. Boli to moje najhoršie štyri dni v živote," povedal René na Instagrame.

Sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku poslal do väzby šiestich z desiatich obvinených. Zuzanu Plačkovú aj s manželom budú stíhať na slobode. Do väzby neposlali ani zadržaného Lukáša M., ktorému počas razie zaistili krokodíla. 

Plačková bezprostredne po prepustení hovorí o nedorozumení: "Cítime sa nevinní, toto všetko je jeden veľký omyl. My nie sme odkázaní na to, aby sme predávali drogy." Viac sa vyjadrovať odmietla. "Ja sa vyjadrím na svojom Instagrame," dodala. "Môj právnik vám všetko povie, ja mám zakázané vyjadrovať sa," povedala cestou k autu.  Po krátkom vyjadrení ju odviezlo auto. 

​"Dôvodné podozrenie v tomto prípade neexistuje voči mojim dvom klientom. Doteraz som nevidel obsah spisu, ale voči mojim klientom by tam nemalo byť nič," komentoval prepustenie Plačkovej právnik Dušan Pohovej . "Momentálne neexistujú žiadne usvedčenia prečo by mali klienti ostať vo väzbe," dodal Pohovej.  

Manželov spred súdu odviezol ich právnik Pohovej. Plačková pri odchode zo Špecializovaného trestného súdu mávala novinárom ako kráľovná. 

Súvisiace články

Najčítanejšie