Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Analýzy Na hrane v roku 2021 boli plné odborných aj ľudských názorov. Pozrite si tie najlepšie momenty a vyjadrenia
Zdielať na

Analýzy Na hrane v roku 2021 boli plné odborných aj ľudských názorov. Pozrite si tie najlepšie momenty a vyjadrenia

BRATISLAVA / Analýzy Na hrane môžete sledovať každý útorok o 18tej na sociálnej sieti. Formát je špecifický tým, že väčšinu hostí tvoria odborníci, ale aj vedenia jednotlivých rezortov. Okrem politológov a analytikov sme privítali minulého aj súčasného premiéra. Zástupkyňu tretieho sektora, ale aj domáceho komentátora TV JOJ.

Nielen politika, ale aj témy zo zahraniča, zdravotníctva či kultúry. Aj také boli Analýzy Na hrane TV JOJ. V roku 2021 sme odvysielali niekoľko desiatok relácií a pozvali nemenej významných hostí.

Analýzy Na hrane sú reláciou s iným charakterom. Okrem politických duelov sú venované aj konkrétnym odborným témam. Aktuálnu politickú situáciu sme rozoberali s politológom Jozefom Lenčom, ale aj politickým analytikom Grigorijom Messežnikovom. Komentátorov zastúpil Arpád Soltész a tretí sektor Zuzana Petková z Nadácie Zastavme korupciu.

Hosťom posledných "Analýz" bol aj šéf agentúry AKO Václav Hřích, ktorý pre TV JOJ tvorí exkluzívne prieskumy. Z ministrov sme v štúdiu privítali nielen Jaroslava Naďa, ale aj ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského. Ostré duely sa odohrali aj medzi poslancami či politikmi z mimoparlamentných strán.

Zostrih toho najlepšieho si môžete pozrieť vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie